Connect with us

Euro 2020

Coca Cola – pierderi de 4 miliarde de dolari dupa gestul lui Ronaldo

Coca Cola - pierderi de 4 miliarde de dolari dupa gestul lui Ronaldo

Coca Cola – pierderi de 4 miliarde de dolari dupa gestul lui Ronaldo

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru munca si obsesia pe care o are fata de corpul sau. Tocmai de aceea este foarte atent atat cu ceea ce face pe teren, cat si cu ceea ce face in afara lui. Ieri, inainte de partida cu Ungaria de la EURO 2020, starul lusitan a facut un gest din pricina caruia Coca Cola a suferit pierderi de 4 miliarde de dolari.

Coca Cola – pierderi de 4 miliarde de dolari dupa gestul lui Ronaldo

La conferinta de presa dinaintea duelului cu maghiarii, Cristiano Ronaldo s-a asezat la masa – acolo unde in fata sa erau doua sticle de Coca Cola. Nimic anormal, in conditiile in care compania este un sponsor important al Campionatului European. CR7 insa nu agreeaza sub nicio forma mancarea fast food si cu atat mai putin bauturile carbogazoase. Tocmai de aceea a decis sa ia cele doua sticle si sa le impinga intr-o parte.

In schimb superstarul celor de la Juventus a scos de sub masa o sticla de apa, iar apoi a rostit un indemn categoric “DRINK WATER!“. Cum piata bursiera sufera fluctuatii in orice moment, este evident faptul ca actiunile commpaniei Coca Cola au scazut drastic. Nimeni insa nu se astepta la o asemenea cadere – 4 miliarde de dolari intr-o singura zi!

Ronaldo isi doreste ca fiul sau sa duca o viata sanatoasa, fapt pentru care se ingrijeste de alimentatia sa. Tocmai de aceea acestuia nu ii este permis sa manance inghetata, fast food sau sa incerce bauturi carbogazoase precum Coca Cola sau Pepsi. Este o reteta a succesului la care toti am fost martori ani de zile, iar seriozitatea din afara terenului i-a adus lui CR7 bucurii enorme in fotbal.

Cristiano Ronaldo, debut perfect la EURO 2020

Portugalia a demonstrat de ce este una dintre favorite EURO 2020. Desi au avut nevoie de 84 de minute pentru a deschide scorul la Budapeste, lusitanii s-au dezlantuit pe final. Dupa reusita lui Guerreiro a iesit si Ronaldo la rampa, care a punctat din penalty. Inainte de fluierul final, CR7 a finalizat o actiune colectiva superba si a inceput turneul cu o dubla.

Sunt 3 puncte importante pe care le-au obtinut baietii lui Santos, ce acum vor avea partide imptoriva Germaniei si Frantei. Cristiano Ronaldo a reusit sa devina cel mai bun marcator din istoria EURO 2020 si desi a ajuns la 36 de ani – nu pare sa se opreasca.

Pana unde va ajunge Portugalia la EURO 2020?

Daca ai gasit informatii utile in articolul “Coca Cola – pierderi de 4 miliarde de dolari dupa gestul lui Ronaldo”, nu uita sa il distribui unui prieten. Este CR7 cel mai bun fotbalist din istorie?

CITESTE SI

More in Euro 2020