Connect with us

Euro 2020

Croația n-a bătut niciodată Scoția

Croația n-a bătut niciodată Scoția

Croația n-a bătut niciodată Scoția

Duel între două echipe aflate la același nivel actual, desi istoria are scrise pagini diferite în dreptul celor două trupe europene. Contradicțiile sunt mari. Deși Croația este mai titrată, meciurile directe spun altă poveste. GNT a pregătit deja cele mai bune ponturi pariuri Euro 2020 pentru acest duel și restul din ultima rundă.

Croația n-a bătut niciodată Scoția

Croația lui Zlatko Dalic n-a strâns decât un punct în Grupa D. La fel și Scoția lui Steve Clarke. Vicecampioana lumii este datoare în ofensivă, unde Ante Rebic, de la AC Milan, pedalează în gol. Lipsește un vârf masiv și eficient de talia lui Mario Mandzukic.

Se așteaptă ieșirea la rampă a magicianului Luka Modric, care însă nu-l mai are pe neamțul Toni Kroos care să-l acopere, ca la Real Madrid. Singurul care a corespuns a fost, în opinia presei croate, Ivan Perisic. Croația a părut stoarsă cu Cehia, într-un joc pe care se așteptau să-l domine. ”Subordonarea” adversarului nu s-a produs, iar remiza a fost un rezultat firesc.

Mergi pe mâna croaților? Pariază pe o victorie a lor, la o cotă de 2.38!

Cote Betfair Croația vs Scoția

Scoția s-a prăbușit în fața Cehiei, apoi a ținut bine terenul contra Angliei. Egalul nu ajută pe nimeni. Cu două puncte, locul 3 din Grupa D ar putea pleca acasă înainte de optimile de finală. Cinci dueluri precedente, niciodată la un turneu final de Campionat European. Dacă ne uităm peste cote Euro 2020, vedem faptul că vice-campioana mondială este favorită.

Statistica nu este de partea croaților

Croația nu a câștigat niciodată împotriva Scoției în istorie. Cele cinci partide precedente între cele două echipe naționale au avut următoarea soartă: două succese britanice, obținute în ultimele două meciuri, și trei remize anterioare.

Totul începe în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2002: 1-1 în prima manșă, goluri Boksic și Gallacher, și 0-0, în manșa a doua. Apoi, un meci amical pe 26 martie 2008: încă 1-1, avantaj croat luat de Kranjcar și egalitate adusă Kenny Miller. În completarea listei sunt cele două victorii scoțiene, în calificările la Cupa Mondială din 2014: 1-0 în deplasare (gol Snodgrass) și 2-0 (goluri Snodgrass și Naismith).

Marți va fi prima confruntare dintre cele două echipe naționale într-o competiție importantă. Există un fapt comun în toate precedentele: în niciun meci nu au fost înscrise mai mult de două goluri.

Așadar partide echilibrate, duse cu cuțitul între dinți, purtate de cele două reprezentative. Datele problemei încurajează fotbalul pus pe atac.

CITESTE SI

More in Euro 2020