Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Cu Erdogan în spate, turcii sunt puși pe atac

Cu Erdogan în spate, turcii sunt puși pe atac

Cu Erdogan în spate, turcii sunt puși pe atac

La turci este fierbere mare, după 0-3 cu Italia, în prima partidă. Scorul este socotit exagerat, iar evoluția Semilunei trebuie îmbunătățită. La meci și-a anunțat prezența președintele țării, Recep Tayyip Erdogan Erdogan, mare amator de fotbal. Șansele Turciei la calificare au scăzut considerabil, mai ales dacă ne uitam peste cote Euro 2020.

Cu Erdogan în spate, turcii sunt puși pe atac

Disputa are loc la Baku, în mijlocul unei populații preponderant musulmane, fapt care îi poate ajuta pe turci. De altfel, mulți fani turci și-au anunțat prezența la meci.
În cantonamentul Turciei, selecționerul Senol Gunes a făcut câteva teste tactice și există posibilitatea ca acesta să treacă de la o așezare 4-1-4-1 la un modul 4-2-3-1.

Cote Betano Turcia vs Țara Galilor – Ponturi Euro 2020

Potrivit jurnaliștilor turci, ar exista trei titulari diferiți față de debutul trist de pe ”Olimpico”: pe bancă vor lua loc Yokuslu, Yazici și Karaman, iar în locul lor vor ieși pe teren Ayhan, Under și Kahveci.

La galezi, Rob Page studiază, de asemenea, să se prezinte cu ceva nou. Țara Galilor a tras doar de două ori pe poarta Elveției, în ambele cazuri prin lovituri de cap executate de Moore, iar acum au nevoie de ceva mai mult.

Vedem schimbări în primul 11 al galezilor?

Fundașul stânga Neco Williams ar trebui să redevină titular, în mijlocul terenului ar ieși Morrel (autorul centrării la golul egalizator cu Elveția), pentru a-i permite lui Ampadu să facă axul central cu Allen. Apoi, Ramsey, de la Juventus Torino, va înainta, aproape în linie cu James și cu Bale, pentru a-l sprijini pe Moore, unicul vârf împins.

Vârful de lance Kieffer Moore, marcator la debut, și-a împărtășit emoțiile: “Evident, când am văzut că jucăm cu 9 fals, înainte de Campionatul European, nu a fost cel mai bun pentru mine. Dar am obținut rezultate bune. Apoi, antrenorul mi-a spus că voi juca împotriva Elveției și am fost foarte fericit. De fiecare dată când joc pentru Țara Galilor dau totul. Sunt foarte mândru că am început Campionatul European cu un punct și un gol al meu. De când ne-am calificat, m-am gândit la un moment ca acesta”.

Așadar, un 4-2-3-1 și pentru galezi, cu destule modificări, semn că evoluția echipei nu l-a mulțumit pe Page, conștient că naționala lui merita să piardă cu Elveția.

În cantonamentul galezilor se joacă ping-pong, iar cel care încearcă să înveselească atmosfera din echipă este Adam Davies, portar la Stoke City. El face pe DJ-ul în momentele în care naționala are pauză între antrenamente și ședinte tehnice. Vorbim așadar de o atmosferă pozitivă, deși Țara Galilor nu se află printre favorite Euro 2020.

Se anunță un meci ofensiv la Baku, iar Betano oferă o cotă de 2.07 că ambele echipe vor înscrie

CITESTE SI

More in Euro 2020