Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Euro 2020

De ce este Italia puternică, iar Spania pare vulnerabilă

De ce este Italia puternică, iar Spania pare vulnerabilă

De ce este Italia puternică, iar Spania pare vulnerabilă. Ultimele detalii înainte de prima semifinală de la Euro

Italia – Spania, prima semifinală de la Campionatul European, este astă-seară, ora 22.00, pe Wembley. Vorbim despre doua dintre principalele favorite Euro 2020.

În 2004, Claudio Gentile aducea ultimul titlu european al unei echipe naționale italiene, cea U21. Fostul antrenor, campion mondial ca jucător în 1982, a vorbit la Radio 1 Rai despre Italia-Spania, de marți seară, de pe Wembley: ”Sunt optimist și meciul împotriva Spaniei. Evident că nu trebuie subestimată, dar sunt optimist, repet”.

De ce este Italia puternică, iar Spania pare vulnerabilă

Văd multă euforie, văd Italia finalistă. Uneori, cel mai puternic nu câștigă. Dar văd Italia clar favorită”, a comentat Gentile. Are extremele de la acest European: „Cea mai mare dezamăgire este, fără îndoială, Franța. Surpriza? Elveția”.

Fundașul Italian Leonardo Bonucci are o dedicație pe buze. ”Vrem finala pentru Spinazzola”, a comentat stoperul, cu trimitere la cel mai rapid jucător din echipa Italiei, scos însă din joc de o accidentare în sferturile de finală și indisponibil (a fost deja operat).  De altfel, selecționerul Mancini a promis o singură schimbare în echipă față de jocul cu Belgia.

Stoperul torinez nu s-a pronunțat cine este mai puternic dintre belgianul Romelu Lukaku, înfruntat în derbty-urile Juventus – Inter, dar și în sfertul Italia – Belgia, și spaniolul Alvaro Morata, pe care îl are coleg la Juve. ”Alvaro are caracteristici diferite de cele ale lui Lukaku. Trebuie să fim atenți la detalii, pentru a reveni în Italia cu ceva cu adevărat important”.

Bonucci – Chiellini, cel mai bun cuplu de fundasi centrali?

Despre colegul său de la Juventus, Bonucci apreciază: ”A fost atins de amenințări”. Selecționerul Roberto Mancini își apără jucătorii care nu mai dau randamentul din grupe. ”Immobile? Deseori, cine e cel mai criticat se dovedete a fo decisiv”, a spus tehnicianul care așteaptă ieșirea la rampă a atacantului de la Lazio, unde este coleg cu Ștefan Radu.

Și neamțul Bastian Schweinsteiger a apărut în cadru, retras de multă vreme în SUA: ”Chiellini și Bonucci sunt cei mai buni fundași centrali de la Euro”. Spania este ignorată de specialiști, iar atenția este focusată de adversari. Totuși, Luis Enrique, 51 de ani, nu putea trece neobservat.

PARIAZĂ PE ITALIA VS SPANIA

„Suntem lideri la capitolul posesia balonului, dar ne confruntăm cu o echipă care gestionează mingea la fel de bine ca noi”, a vorbit Luis Enrique despre schimbarea de identitate din naționala italiană.

„Îmi place totul la Italia, dacă ar fi să ne învingă ar fi echipa pe care aș încuraja-o în finală”, asigură „Lucho”. ”Și, când pot, mă întorc mereu să o vizitez, este întotdeauna o plăcere să o revăd și se va întâmpla asta și în octombrie, în Liga Națiunilor”.

CITESTE SI

More in Euro 2020