Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Euro 2020

Dubla vânată de Kane te poate umple de bani

Dubla vânată de Kane te poate umple de bani

Dubla vânată de Kane te poate umple de bani

Avem finala așteptată la Euro 2020, duminică seară, de la ora 22.00, pe stadionul Wembley din Londra. Anglia, cu al său slogan ”fotbalul se întoarce acasă”, joacă al șaselea meci pe iarba proprie, urmând să înfrunte Italia, naționala care a primit cele mai multe laude la turneul final găzduit de 11 orașe.

Ambele selecționate s-au calificat fără eșec din grupe: Italia cu maximum de puncte, iar Anglia cu 7 puncte, dar cu poarta imaculată. Vorbim despre doua favorite Euro 2020.

Dubla vânată de Kane te poate umple de bani

Anglia și Italia au continuat fericit competiția, impresionând. Insularii n-au primit gol până miercuri seară, la semifinala cu Danemarca, adjudecată în prelungiri cu 2-1, iar peninsularii au adoptat un stil plăcut, ofensiv și atipic pentru istoria Squadrei Azzurra, dar știind și să sufere în semifinala cu Spania, câștigată cu 4-2 la penalty-uri (1-1 după 120 de minute).

Serie A se laudă cu faptul că un gol din patru înscrise la Euro îi aparțin. 36 dintre cele 140 de goluri reușite din 11 iunie încoace poartă semnătura unui jucător care evoluează în prima ligă din Italia. Rezultă un procent de 25,7%.

Din cele 5 goluri din semifinale, doar Kane nu provine din prima divizie a Italiei: Morata și Chiesa (Juventus), Damsgaard (Sampdoria) și Kjaer (AC Milano, autor de autogol).

„Dominația italiană” a început din faza grupelor. Atât de mult încât Ronaldo (Juventus) este unul dintre cei doi marcatori cu 5 goluri (împreună cu Schick), Lukaku (Inter) s-a oprit la 4. Și apoi sunt 8 echipe reprezentate: Inter, Juventus, Atalanta, Sassuolo, Napoli, Lazio, Sampdoria și Torino.

Harry Kane, golgheterul Euro 2020?

În schimb, Anglia poate pune mâna pe titlul de golgheter Euro 2020. Cu reușita din semifinale, Harry Kane a ajuns la cota 4. Cu două reușite în finală, atacantul de la Tottenham ar deveni tunarul absolut al competiției.

PARIAZA PE FINALA EURO 2020

Cristiano Ronaldo şi Patrik Schick au fiecare câte 5 reuşite în fruntea clasamentului golgheterilor, dar portughezul și cehul sunt de ceva vreme în fața televizorului. Harry Kane a ajuns la 10 goluri la turneele finale pentru reprezentativa Three Lions, egalându-l pe lengendarul Gary Lineker.

Ca Harry Kane să înscrie peste două goluri în timpul regulamentar (a făcut-o o dată, în sfertul de finală cu Ucraina) are cota 19 la Unibet. Merită încercată și cota 5, acordată pentru ca același Kane să puncteze o dată în decurs de 90 de minute.

Cote Unibet marcatori Anglia vs Italia – finala EURO 2020

More in Euro 2020