Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Echipa absenților de la Euro 2020

Echipa absenților de la Euro 2020

Echipa absenților de la Euro 2020

Iată-i pe cei 11 nefericiți, de la Oblak la Haaland. Euro 2020 înseamnă multe stele pe teren, dar semnifică și absențe de calibru. Destule vedete de pe Bătrânul Continent sunt nevoite să vadă competiția împrăștiată prin toată Europa la televizor.

Principalele motive: nu s-au calificat cu naționala țării lor la Euro 2020, fie sunt accidentați, după ce sezonul comprimat de pandemie a mărit numărul partidelor din întrecerile interne, crescând riscul de producere a problemelor medicale.

Echipa absenților de la Euro 2020

Sunt și cazuri speciale: unii s-au retras pentru a se menaja (neamțul Marco Reus, de la Borussia Dortmund, spre exemplu), iar alții sunt certați cu selecționerii din țara lor, dar topul nu se referă și la situațiilor lor.

Cu câteva zile înainte de startul Campionatului European (11 iunie-11 iulie), publicația britanică The Sun a făcut o echipă din absenții de lux ai competiției, așezați într-o formulă defensivă, 5-3-2, pentru simplul motiv că prea mulți stoperi de clasă au rămas acasă. Este bine sa aruncati o privire peste aceste absente, inainte de a plasa cele mai bune pariuri Euro 2020.

PORTAR

Între buturi, The Sun l-a preferat pe valorosul sloven Jan Oblak, 28 de ani. Ghinionul portarului este că face parte dintr-o națională mică în Europa. Slovenia lui nu s-a calificat la Euro 2020. Portarul de la Atletico Madrid strălucește însă în La Liga, fiind proaspăt campion al Spaniei, iar el este punct fix în echipa lui Diego Simeone.

FUNDASI

Blocul defensiv oferă cele mai multe soluții. Britanicii au pus 5 oameni pe linia de fund. Au început cu Wan-Bissaka pe dreapta și cu Mendy pe stânga. În centru, alt nume de calibru: Jerome Boateng, care abia s-a despărțit de Bayern Munchen și care nu a mai fost chemat de Joachim Low în naționala Germaniei.

Olandezilor le lipsește chiar căpitanul, Virgil Van Dijk, stâlpul de la Liverpool, care a fost accidentat mare parte a sezonului. Nici Spania nu merge pe mâna căpitanului său tradițional. Sergio Ramos nu a fost ales de selecționerul Luis Enrique pentru La Roja tot din motive medicale, însă, spre deosebire de Van Dijk, la jucătorul Realului pare să fie vorba și despre o alegere tactică determinată de vârstă.

MIJLOCASI

Nume excelente populează și departamentul median. Sunt trecuți ”titular virtuali” Isco, Pjanic (Barcelona) și Milinkovic-Savic (Lazio). Ultimii doi nu s-au calificat cu Bosnia, respectiv cu Serbia, în timp ce play-maker-ul de la Real Madrid, recunoscut pentru tehnică și pentru inventivitate pe teren, este absent din selecționata Spaniei din rațiuni tactice.

CASTIGA SPANIA EURO 2020 FARA RAMOS SI ISCO? PARIAZA ACUM!

ATACANTI

Sectorul ofensiv oferă, la rândul său, nume sonore. Tabloidul englez plânge după două dintre ele, ambele provenind din nordul Europei: suedezul Zlatan Ibrahimovic, de la AC Milan, accidentat în etapele finale din Serie A, și senzaționalul norvegian Erling Haaland (Borussia Dortmund), nominalizat în echipa anulul din Bundesliga.

Cote Suedia EURO 2021 inainte de turneu

Daca ai gasit informatii utile in articolul “Echipa absenților de la Euro 2020”, ne poti ajuta cu un LIKE & SHARE. Iti multumim!

CITESTE SI

More in Euro 2020