Connect with us

Euro 2020

Echipe obosite, goluri multe

Echipe obosite, goluri multe

Echipe obosite, goluri multe

Danemarca și-a băgat adversarii în sperieți, după 4-0 cu Țara Galilor, în sferturile de finală. A fost prima partidă eliminatorie câștigată de Danemarca la un turneu final din 1998 încoace, de la Coupe du Monde, competiție găzduită de Franța (a fost ultimul Mondial la care România a luat parte). O putem include pe Danemarca printre favorite Euro 2020?

Echipe obosite, goluri multe

Nordicii l-au descoperit pe Dolberg, un atacant cu școala Ajax în sânge, iar Braithwaite, un vârf rătăcit în constelația de vedete de la Barcelona, dă semne că a aflat care îi este misiunea în echipă. Danezul a început să intre în atenție acum în clasamentul golgheterilor Euro 2020.

Pe 26 iunie 1992, la Stockholm (Suedia), Danemarca învingea Germania și devenea campioana Europei, producând una dintre marile surprize din istoria fotbaluliui.

Cu poftă de gol vine în sferturile de finală și Republica Cehă, cea care, acum 25 de ani, juca finala cu Germania, pe care o pierdea după ce a încasat două goluri de la Oliver Bierhoff. S-a jucat pe Wembley, unde Cehia s-ar bucura să revină, ținând cont că arena londoneză va găzdui finala de pe 11 iulie.

Cote Betano Cehia vs Danemarca

Cehii au arătat Olandei adevărata față. Portocala mecanică a avut evoluții mincinoase în faza grupelor, protejată de terenul propriu, de la Amsterdam.

Vedem la treabă două formații extenuate?

Echipele de la Europene au scos în evidență o stare de oboseală acumulată după sezoane concentrate într-o perioadă scurtă. Așa s-a ajuns la marcarea multor goluri, iar meciurile ”nule” au fost rare. Înaintând însă în competiție, miza crește, iar riscul asumat de fiecare națională scade. Astfel că măcar în prima repriză nu va fi festival ofensiv.

PARIAZĂ PE CEHIA VS DANEMARCA

Cehia dă al doilea marcator al întrecerii. A evoluat solid la fiecare meci, chiar și înfrângerea din grupe, 0-1 cu Anglia, părând controlată, în condițiile în care echipa avea cele 4 puncte care îi asigurau calificarea în optimile de finală.

Partida dintre Danemarca și Cehia se dispută la Baku, astfel că niciuna dintre reprezentative nu se poate socoti avantajată. GNT ți-a pregătit cele mai bune ponturi pariuri Euro pentru acest duel și pentru celalalte sferturi.

CITESTE SI

More in Euro 2020