Connect with us

Euro 2020

Echipele fără marcatori

Echipele fără marcatori

Echipele fără marcatori

Nici Italia, nici Spania nu dau vreun marcator veritabil la Euro 2020. Este un semn că spiritul de echipă le-a dus pe aceste două naționale puternice ale continentului la doar doi pași de titlul european, iar golurile au venit din linia a doua sau chiar de la apărători.

Echipele fără marcatori

În clasamentul golgheterilor Euro 2020, Cristiano Ronaldo (5 goluri) pare greu de ajuns pentru cei rămași în concurs. Asta deși portughezul a părăsit competiția în optimile de finală. De la italieni, Immobile, Insigne și Locatelli au câte două goluri înscrise, la fel ca și Morata, Sarabia și Torres, de la spanioli. Atacanții centrali sunt Immobile, respectiv Morata.

Italia trăgea nădejde că îl va propune pe Ciro Immobile printre favoriții Euro 2020 la titlul de golgheter. Iar vârful lazial a început tare în grupe, apoi, dezavantaj de sistemul rotației impus de selecționerul Roberto Mancini, s-a dezumflat și n-a mai produs nimic în fazele eliminatorii. Totul culminând cu simularea din jocul cu Elveția, de la golul lui Barella, ceea ce l-a determinat pe fostul mare atacant Alan Shearer să-l caracterizeze astfel: ”Patetic și jenant”.

La rândul său, Morata se confruntă cu polemica legată de randamentul său oscilant. Criticat pe rețelele sociale, unde a primit și amenințări cu moartea la adresa familiei, vârful de la Juventus a promis că va vorbi mai multe după turneul final. Și a astupat gura criticilor cu o prestație la înălțime contra Croației, vicecampioana lumii, în optimile de finală

Reușește Morata să o ducă pe Spania în finală? Pariază la o cotă de 2.12!

Dintre cei care se vor duela în semifinala de la Wembley, Immobile are cota 22 să iasă golgheter, Morara – cota 50, Insigne – 60, iar Locatelli – 150 (cota pe care o avea fiecare dintre meciurile Franța – Elveția și Spania – Croația că jocurile lor se vor termina cu scorul 3-3).

CITESTE SI

More in Euro 2020