Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Eriksen, in stare grava

Eriksen, in stare grava

Eriksen, in stare grava

UPDATE! Din cate se pare, Eriksen a parasit terenul constient, deschizand ochii atunci cand a fost transportat pe targa. Mai mult decat atat, se pare ca fotbalistul lui Inter a fost stabilizat pentru moment, insa nu se stie cu exactitate starea sa si nici soarta duelului.

UPDATE 21:25: Partida se va relua, incepand cu ora 21:30 (pe PRO X) – la dorinta celor doua formatii. Eriksen este stabil pentru moment si a fost internat la un spital din Copenhaga pentru mai multe investigatii.

Din pacate, venim cu un BREAKING NEWS pe care nu am fi dorit sa il afisam vreodata. Christian Eriksen este in stare grava. Capitanul nationalei din Danemarca a cazut in timpul partidei de la EURO 2020 cu Finlanda si a ramas inconstient.

Eriksen, in stare grava

Momentan nu se cunosc alte detalii, acesta fiind resuscitat minute bune pe teren. In acest moment a fost preluat de o ambulanta si scos de pe teren, fara a putea fi vazut de camere de filmat.

Danemarca si Finlanda s-au intalnit astazi in prima runda a grupelor Campionatului European din 2021. Partida se apropia de pauza, insa din pacate acest eveniment a oprit desfasurarea duelului.

Revenim cu detalii in curand..

Ponturi pariuri Danemarca vs Finlanda – EURO 2020

More in Euro 2020