Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Franța vrea primul loc, Portugalia imploră un punct

Franța vrea primul loc, Portugalia imploră un punct

Franța vrea primul loc, Portugalia imploră un punct

Nu e liniște nici în Grupa F, ultima în ordinea numerotării. Ca și în Grupa E, cele patru formații sunt întinse pe distanța a 3 puncte. Franța este lider, cu 4 puncte, urmată de Germania și de Portugalia, ambele cu 3 puncte, iar Ungaria este ultima, cu un singur punct.

Derby-ul serie se ține în capitala Ungariei, între finalistele ultimei ediții de European, Portugalia și Franța. Vorbim despre două dintre principalele favorite Euro 2020.

Franța vrea primul loc, Portugalia imploră un punct

Este un meci cu potențial uriaș de spectacol. Franța și Portugalia merg pe un stadion unde au trăit senzații diferite. La Budapesta, ”cocoșii” au ratat victoria, în timp ce lusitanii au făcut scor, după ce au fost chinuiți de gazde vreme de 85 de minute. Remiza de miercuri le-ar ajuta pe ambele, mai ales că 4 puncte asigură calificarea și de pe locul 3.

Cote pariuri Betano – Portugalia vs Franta

Ponturi pariuri Portugalia vs Franta - EURO 2020

În acest moment, Franța are biletele pentru optimile de finală, dar ar prefera să termine grupa pe primul loc. Asta se poate întâmpla doar dacă învinge Portugalia, deoarece nu poate sta la mâna hazardului la meciul Germania-Ungaria.

Portarul Lloris nu vede Portugalia ca pe un balaur. Pus să comenteze finala pierdută contra lusitanilor în 2016, chiar pe teren propriu, gardianul a zis: ”Apoi am câștigat Cupa Mondială”.

La portughezi, Ronaldo este tot timpul în centrul atenției. Un fost coleg de la Manchester United l-a caracterizat în cartea sa, ”Red Devil”.

Mads Timm, fost atacant danez, două sezoane la Manchester United, scrie: „Era extraordinar, ca jucător și ca persoană. La fel ca mine, când a ajuns la club a fost cam agresat din cauza părului (pe care apoi a început să-l țină legat) și a driblingurilor sale acrobatice cu care a vrut să impresioneze. A luptat imediat împotriva senatorilor din echipă. Și a câștigat. Nu-i păsa de restul coechipierilor. Totul era despre Cristiano Ronaldo”.

Crezi ca se va marca astăzi la ambele porti? Atunci profita de cota 50 de la Betfair!

“Nu este cel mai bun cu care am jucat, dar cu siguranță cel mai concentrat pe obiective pe care l-am văzut vreodată. De aceea a supraviețuit în lumea fotbalului. A continuat cu o încredere în sine incredibilă. Și a arătat totul pe teren”, susține danezul.

La casele de pariuri, Cristiano Ronaldo este al doilea plasat în cursa de golgheter Euro 2020. Are cota 4.50. Doar belgianul Romelu Lukaku (cota 3,3) este mai bine plasat decât starul de la Juventus Torino.

CITESTE SI

More in Euro 2020