Connect with us

Euro 2020

Grupele EURO 2020 ne oferă 3 adevărate finale

Grupele EURO 2020 ne oferă 3 adevărate finale

Grupele EURO 2020 ne oferă 3 adevărate finale

Fanii fotbalului și amatorii de pariuri fotbal așteaptă cu nerăbdare meciurile de la Campionatul European de Fotbal (EURO 2020). Dincolo de plăcerea de a urmări un fotbal de calitate, această competiție ne va furniza șansa de a trăi emoții puternice și descărcări intense de adrenalină. Deși tricolorii nu au reușit să se califice la acestă ediție aniversară la care Bucureștiul va găzdui 4 partide, fiecare are propriile simpatii printre echipele prezente, iar trăirile vor fi amplificate de biletele de pariuri pe care le dorim „verzi” în număr cât mai mare.

Ne așteaptă multe meciuri interesante în cele 6 grupe, dar unele dintre ele vor fi cu adevărat demne de orice finală a unei competiții interțări.

Mai mult, așa cum se întâmplă în mod frecvent, și la această competiție vom avea o „grupă de foc”. Pentru locurile care vor permite accesul în faza eliminatorie a competiției, în Grupa F se vor înfrunta campioana lumii, Franța, campioana europeană în exercițiu, Portugalia, și eterna favorită a oricărei competiții, Germania.

Anglia vs. Croația, Wembley Stadium, 13 iunie, ora 16:00

Primul din categoria Cele mai tari meciuri din grupele EURO 2020 este cel dintre Anglia și Croația. Partida se va disputa pe Wembley Stadium pe 13 iunie, de la ora 16:00. Cele două echipe s-au numărat și printre protagonistele ultimului Campionat Mondial – Rusia 2018.

Ele s-au întâlnit în semifinale unde experimentata echipă a Croației s-a impus printr-un gol marcat de Mandzukic în prelungirile meciului, după ce la finalul celor 90 de minute regulamentare scorul a fost egal, 1-1 (goluri Perisic și Trippier).

Englezii și-au luat revanșa 3 luni mai târziu când au luat 4 puncte din cele două meciuri disputate în Liga Națiunilor (0-0 în Croația și 2-1 în Anglia)

Situația actuală este mult în favoarea britanicilor care au o echipă puternică, omogenă, în care experiența unor Kyle Walker, Maguire sau Harry Kane se împletește armonios cu talentul, tinerețea și exuberanța unor jucători de mare perspectivă, cum ar fi Mason Mount, Phil Foden sau Declan Rice.

Croația ne propune o echipă în care greul îl duc tot reprezentanții vechiului val. Mijlocul echipei este controlat de Modric (Real Madrid) și Kovacic (Chelsea), iar pe faza ofensivă, alături de eternul Perisic (campion cu Inter) au apărut Pasalic (un sezon excelent cu Atalanta) sau Vlasic (TSKA Moscova).

În oferta de pariuri pentru Euro 2020, Anglia este mare favorită la câștigarea competiției cu cota 6.00, în timp ce Croația are cota 25.00 pentru a câștiga finala de pe Wembley. Pentru victoria în primul meci din Grupa D, Anglia primește o cotă de 1.80, în vreme ce victoria Croației are afișată cota 4.65.

Franța vs. Germania, Allianz Arena Munchen, 15 iunie, ora 22:00

Acesta este un meci de tradiție, o confruntare istorică între două dintre cele mai puternice și mai galonate selecționate ale Europei. Partida din 15 iunie va începe la ora 22:00 și se va desfășura pe Allianz Arena din Munchen. Rezultatul meciului va conta pentru stabilirea clasamentului în Grupa F, din care mai fac parte Portugalia și Ungaria.

Franța domină întâlnirile directe din ultimii ani

Cocoșii au câștigat cu 2-0 meciul de la precedentul Campionat European și și-au trecut în cont 4 din cele 6 puncte puse în joc în precedenta ediție a Ligii Natiunilor. Practic, în acest meci se vor înfrunta țara cu cel mai bun program de creștere a tinerilor fotbaliști, Franța, cu țara cu cea mai bună organizare în fotbal, Germania.

Ambele formații vor prezenta un mixt de tinerețe și experiență, dar, în timp ce la Franța acesta a reușit, la nemți încă se caută formula ideală. Totuși, casele de pariuri online văd un echilibru perfect, la agenția de pariuri online NetBet cota pentru victoria oricăreia dintre cele două echipe fiind 2.70. Franța pare să aibă un ușor avantaj deoarece este văzută cu prima șansă la câștigarea competiției (cota 6.00), în timp ce Germania pleacă cu șansa a 5-a, având afișată cota 9.00.

PREDICȚIILE CORECTE ÎȚI ADUC 1.000.000 EURO LA NETBET

Portugalia vs. Franța, Puskas Arena din Budapesta, 23 iunie, ora 22:00

Spuneam că grupele EURO 2020 ne oferă 3 adevărate finale, iar ultima dintre acestea este întâlnirea dintre deținătoarea titlului european, câștigătoare a primei ediții a Ligii Națiunilor, Portugalia, și campioana mondială, Franța. Portugalia a câștigat EURO 2016 chiar în fața Franței, impunându-se la limită, 1-0 după prelungiri.

Încărcătura acestei partide care va avea loc la Budapesta, pe 23 iunie, de la ora 22:00, ar putea fi una extraordinară, ea putând stabili câștigătoarea grupei, cea care va beneficia de un traseu, teoretic, mai ușor în primele meciuri ale fazei eliminatorii. Echipele care vor termina pe locurile 2 sau 3 (aceasta în cazul în care se califică), vor întâlni câștigătoare ale altor grupe.

În ofertele de pariuri EURO 2020 Franța este favorită să câștige acest meci, cota afișată pentru victoria acesteia fiind 2.20, în timp ce lusitanii pleacă cu cota 3.45

Sunt cote foarte tentante pentru pariorii inspirați, dacă ne gândim că echipa Franței este una foarte omogenă, în care jucători ca Kimpembe, Rabiot, Varane, Coman, Pogba sau Dembele nu au locul asigurat în primul 11.

Grupele EURO 2020 ne oferă 3 adevărate finaleDeși pare că nu mai este la fel de letal ca în anii trecuți, Cristiano Ronaldo are în spate o echipă cu adevărat fantastică. Sprijinit pe faza ofensivă de jucători ca Bernardo Silva (Manchester City), Bruno Fernandes (Manchester United) sau Diego Jota (Liverpool), el are o șansă imensă să păstreze titlul european în Portugalia.

Dacă punem în balanță că axul central al apărării este ocupat de Jose Fonte (campion cu Lille) și Ruben Dias (campion cu Manchester City), că Joao Felix (campion cu Atletico Madrid) și Renato Sanches (campion cu Lille) sunt doar rezerve, devine din ce în ce mai atractivă cota 13.00 pentru ca formația portugheză să rămână campioană europeană.

CITESTE SI

More in Euro 2020