Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Ibericii n-au loc de întors

Ibericii n-au loc de întors

Ibericii n-au loc de întors

Spania tremură pentru locul său în optimile de finală. Ghinionul unor ratări mari și intervențiile eroice ale portarul advers s-au opus unei victorii cu Suedia. S-a terminat 0-0, primul de la Campionatul European. Acum ibericii continuă să scadă în ceea ce privește favorite Euro 2020.

Trupa iberică păstrează avantajul terenului propriu și la meciul al doilea din grupă. Cu Polonia se joacă tot la Sevilla, dar un rezultat de egalitate nu mai este suficient.

Ibericii n-au loc de întors

Lovit puternic de COVID, lotul iberic face cu greu față concurenței în Europa. Selecționerul Luis Enrique și-a asumat schimbul de generații, dar nu va fi iertat, dacă nu va trece de grupe. Au apus vremurile în care mijlocul terenului era ținut de starurile Xavi și Iniesta. Sau măcar Sergio Busquets. Acum, selecționerul improvizează de la un meci la altul, mai cu seamă că Busquets, care fusese desemnat căpitan, s-a îmbolnăvit de virusul nebun și a părăsit cantonamentul. În cele din urmă, mijlocașul catalanilor a revenit și acest lucru poate însemna mult în ceea ce o privește pe Spania și cotele Euro 2020.

Cu toate astea, nu este nici tristețe și nici plictiseală în baza de pregătire a ibericilor. Echipa medicală a Spaniei a prezentat camera hiperbarică pe care o folosește pentru recuperarea după efort.

Jucătorii se pun la orizontală, pe spate, apoi sunt introduși într-o capsulă asemănătoare cilindrilor din saloanele de bronzat cu raze ultraviolete. Marcos Llorente s-a lăsat filmat în timp ce făcea recuperarea într-o astfel de capsulă: ”Stăm între 50 de minute și o oră, timp în care, relaxați, ne uităm la televizor. Așa rezolvăm problema acidului lactic din mușchi”.

Camera hiperbarică a fost folosită la echipa națională a României și în mandatul lui Victor Pițurcă. Tricolorii dețineau astfel de metode încă din 2014.

Probleme mari pentru Lewa & co.

Dincolo, la polonezi, nu este liniște. Echipa scârțâie. Destui văd Polonia la nivelul Turciei și Macedoniei de Nord, formații care n-au adunat niciun punct. Eșecul în fața Slovaciei a uimit, dar nu putea fi altceva, cât timp Robert Lewandowsky n-a fost cel de la Bayern Munchen, iar o eliminarea unui om a lăsat echipa șchioapă și fără plămâni.

Reușește Spania o victorie scurtă? Cotă de 6.00 pentru 1-0 scor corect!

Un alt lider al vestiarului, Wojciech Szczesny, a avut impact negativ în meci. Autogolul său l-a transformat în dușman al poporului. Jucătorul de la Juventus Torino a devenit primul portar care înscrie în propria poartă la un Campionat European.

Marina, partenera goalkeeperului, a postat pe Facebook un răspuns pentru cei care i-au jignit iubitul în orele de după partidă. A primit la schimb la schimb insulte și ironii.

CITESTE SI

More in Euro 2020