Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Înfângerea nu-i dramă pentru nordici

Înfângerea nu-i dramă pentru nordici

Înfângerea nu-i dramă pentru nordici

Situație complicată în Grupa E de la Campionatul European de fotbal, unde cele patru formații sunt întinse pe distanța a trei puncte, înainte de runda finală.

Suedia conduce neașteptat în clasamentul seriei (deși nu se numără printre favorite Euro 2020), cu 4 puncte. Naționala nordică este urmată de Slovacia, 3 puncte, Spania, două puncte, și de Polonia, cu un singur punct.

Înfângerea nu-i dramă pentru nordici

Polonia este invitată la atac de o Suedia care a arătat că știe să se apere excelent în meciul cu Spania. Totuși, leșii nu au altă șansă de a merge mai departe decât să plece de la St. Petersburg cu toate cele trei puncte.

Portughezul Paulo Sousa, fost antrenor la Fiorentina, n-are prea multă chimie cu lotul polonez. Dorește să impună un joc combinativ, iar leșilor le place duelul fizic, fără prea multe ”floricele” la construcție.

Selecționerul Poloniei știe că soarta lui depinde de eficiența lui Robert Lewandowski, bomberul de la Bayern Munchen, și îl laudă vedeta cu orice prilej. ”Lewandowski a fost vital pentru noi contra Spaniei. Energia pe care o are îi ajută și pe colegi. Astfel, putem deveni o echipă și mai bună”, a recunoscut lusitanul. Tehnicianul a trecut cu vederea ocazia uriașă irosită de Lewa (unul dintre favoriții la golgheteri Euro) contra Spaniei.

Suedia n-a acuzat absența lui Zlatan Ibrahimovic, accidentat înaintea turneului final. A beneficiat de mai puțină expunere, iar asta a ajutat-o să se concentreze doar la fotbal. Cu Zlatan în lot, toată atenția ar fi fost pe echipă.

Isak – principalul pericol al scandinavilor

Alexander Isak, atacantul de 21 de ani de la Real Sociedad, n-a ieșit la rampă, iar un meci cu mai puțină încărcătură precum cel contra Poloniei l-ar putea oferi încrederea de care n-a avut parte în prima parte a competiției.

Pariază la o cotă de 2.80 pe victoria Poloniei diseară!

Se fac calcule temeinice privind naționalele calificate de pe locul 3 din fiecare grupă. Formațiile care au atins 4 puncte, indiferent de poziția finală din grupele lor, sunt sigure că vor merge mai departe.

Din Grupa E, Suedia poate respira deja ușurată contra leșilor. Nordicii își pot permite o înfrângere, cu riscul că eșecul le-ar putea aduce un rival de calibru în optimile de finală. Se joacă în Rusia, așa că nicio formație nu se poate considera acasă.

CITESTE SI

More in Euro 2020