Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Leii Roșii n-au așteptări de la Euro 2020

Leii Roșii n-au așteptări de la Euro 2020

Leii Roșii n-au așteptări de la Euro 2020

Macedonia de Nord a salutat cu o calificare noul sistem de promovare la Euro, permis pentru 24 de echipe, același număr ca și în 2016. Ce va urma în grupa cu Olanda, Austria și Ucraina s-ar putea rezuma astfel: ar fi un miracol pentru Leii Roșii să nu termine pe ultimul loc. Pentru ei, calificarea este ceva prea mult și o recunosc cu onestitate.

Leii Roșii n-au așteptări de la Euro 2020

Locul 3 în grupa cu Polonia și Austria, Macedonia a eliminat Kosovo și Georgia în play-off. Startul în preliminarii pentru CM din Qatar a adus un eșec la București, contra României.

Igor Angelovski, 44 de ani, stă în funcție din 2015. Este macedonean get-beget și a început munca acasă. A câștigat trei trofee naționale în doi ani cu Rabotnicki, pentru a fi ales imediat selecționer, acum 6 ani.

Igor are după cine să plângă, în perspectiva turneului final. I s-a accidentat Ilija Nestorovski, de la Udinese, iar soluții viabile de înlocuire ale acestuia nu prea are. Lotul scârțâie din toate încheieturile și se teme că adversarii vor face golaveraj cu naționala lui. Dar, nici măcar asta n-ar trebuit să conteze sau să deranjeze. În Macedonia de Nord, fotbaliștii naționalei sunt socotiți de public niște tipi legendari.

PARIAZA ACUM PE PARCURSUL MACEDONIEI DE NORD LA EURO 2020 – COTA 3.50 PENTRU OPTIMI DE FINALA

Participarea Macedonia de Nord la un turneu final este o premieră. Pentru amatorii pariurilor ”nebune”, ei bine Macedonia de Nord are o cotă de 501 pentru a ridica trofeul!!! Un scenariu de genul a avut loc acum câțiva ani în Anglia, atunci când Leicester a pus mâna pe aurul din Premier League!

La 37 de ani, Goran Pandev, este căpitanul și jucătorul cu cele mai multe goluri (37) și cele mai multe apariții (117) din istoria Macedoniei de Nord. El a marcat golul decisiv în play-off împotriva Georgiei. E greu de crezut că va termina pe teren toate minutele din faza grupelor, ținând cont de vârstă. Joacă la Genoa, în Serie A, și a intrat deja în istoria naționalei lui. Pandev reprezintă singurul om din lotul macedonenilor ce se poate înscrie pe lista de golgheteri Euro 2020.

Din spate tropăie Eljif Elmas, 21 de ani, mijlocaș cu profil de atacant. Născut în 1999, jucătorul legitimat la Napoli are deja 26 de apariții și 7 goluri în echipa națională de seniori.

Lotul Macedoniei de Nord la EURO 2020

Portari: Stole Dimitrievski (Rayo Vallecano), Risto Jankov (Rabotnicki), Damjan Siskovski (Doxa Katokopia)

Fundași: Egzijan Alioski (Leeds), Egzon Bejtulai (Shkëndija), Visar Musliu (Fehérvár), Kire Ristevski (Újpest), Stefan Ristovski (Dinamo Zagreb), Darko Velkovski (Rijeka), Gjoko Zajkov (Charleroi)

Mijlocași: Arijan Ademi (Dinamo Zagreb), Enis Bardi (Levante), Darko Churlinov (Stuttgart), Eljif Elmas (Napoli), Feran Hasani (Partizani), Tihomir Kostadinov (Ružomberok), Boban Nikolov (Lecce), Milan Ristovski (Spartak Trnava), Stefan Spirovski (AEK Larnaca)

Atacanți: Daniel Avramovski (Kayserispor), Goran Pandev (Genoa), Marjan Radeski (Akademija Pandev), Vlatko Stojanovski (Chambly), Aleksandar Trajkovski (Mallorca), Ivan Tričkovski (AEK Larnaca), Krste Velkovski (Sarajevo)

  • Echipă probabilă (3-4-1-2): Dimitrievski; Bejtulaj, Musliu, Ristevski; Ristovski, Nikolov, Ademi, Alioski; Elmas; Pandev, Trajkovski.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Leii Roșii n-au așteptări de la Euro 2020”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Crezi că sunt capabili macedonenii de o surpriză?

CITESTE SI

More in Euro 2020