Connect with us

Euro 2020

Meci anunțat cu puține goluri, decis în prelungiri

Meci anunțat cu puține goluri, decis în prelungiri

Meci anunțat cu puține goluri, decis în prelungiri

Vital Borkelmans, adjunctul lui Marc Wilmots pe banca ”Diavolilor Roșii” timp de 4 ani (2012-2016), fost selecționer al Iordaniei din 2018 până în 2021, a văzut nașterea actualei generații de aur a Belgiei și ”dă din casă” în presă italiană. Este Belgia una dintre favoritele Euro 2020 în ceea ce privește trofeul?

Meci anunțat cu puține goluri, decis în prelungiri

Lukaku, Mertens… Erau tineri atunci, acum sunt înspăimântători“, spune Borkelmans. Duelul din 2016, de la Europene, se reia în 2021, în sferturile de finală de la Euro 2020. „Italia este un alt lucru, Belgia la fel. Italienii sunt favoriți. Formează o mașină de război”, crede tehnicianul.

Borkelmans are cuvinte mari despre Lukaku: „Pe teren este o fiară, omenește este un băiat de aur. La fiecare antrenament, Romelu îmi cerea să mai stau douăzeci de minute, pentru a îmbunătăți loviturile, duelurile unu la unu cu portarul, loviturile la cap. Era convins că va deveni unul dintre cei mai buni. După antrenament, se ducea acasă să urmărească jocurile. „Vreau să văd cum joacă cei mai puternici atacanți, așa devin mai bun”. Nu am văzut niciodată pe cineva atât de motivat. După el, doar frații Hazard”.

Cote Pariuri Belgia vs Italia – Sferturi EURO 2020

Eden Hazard n-a rupt norii la turneul final. Îl așteaptă și Roberto Martinez să explodeze, dar și Vital Borkelmans își pune mari speranțe.

Vor evolua Eden Hazard si KDB?

„Fără el și De Bruyne este greu pentru Belgia. Eden este unul dintre cei care îți schimbă jocul cu o atingere. Este cel mai talentat jucător văzut vreodată de mine, dar și cam leneș. Pe teren poate „dormi” chiar și o jumătate de oră, apoi lovește”. Cuvinte frumoase are și despre Thorgan Hazard, decisiv în ”optimea” cu Portugalia: „Nu trebuie subestimat, de câțiva ani nu mai este doar fratele mai mic al lui Eden”.

PARIAZĂ PE CALIFICAREA BELGIEI LA O COTĂ DE 2.20

Pentru mine, cine se califică vineri va câștiga Campionatul European. Nu va fi ca în Croația-Spania, 8 goluri și mult spectacol. Se va termina în prelungiri, apoi vom vedea. Cel mai bun de la Euro 2020 este pe teren”, încheie Borkelmans.

Italia are o defensivă ermetică, fără gol încasat în faza grupelor. Doar Austria i-a putut da gol, în optimile de finală. În schimb, Belgia a primit un singur gol în grupa câștigată cu 9 puncte, dar a păstrat poarta imaculată în faza eliminatorie.

CITESTE SI

More in Euro 2020