Connect with us

Euro 2020

Miza pe un meci calm, fără multe ”galbene”

Miza pe un meci calm, fără multe ”galbene”

Miza pe un meci calm, fără multe ”galbene”

Naționala Oranje a spart un ghinion vechi de 13 ani la Euro 2020, cu Frank de Boer pe banca tehnică. După absența din 2016 și cele trei înfrângeri din faza grupelor pe care le-a încasat în 2012, Olanda nu mai câștigase un meci la un turneu final continental din 2008. Este naționala lui de Boer printre favorite Euro 2020?

În primul joc din Grupa C, Olanda s-a impus contra Ucrainei, 3-2, tremurând pe final, și are șansa să dubleze victoria cu Austria, ceea ce i-ar aduce liniște la ultima partidă din grupă și posibilitatea de a odihni câțiva titulari. Și remiza le-ar ajuta pe ambele echipe.

Miza pe un meci calm, fără multe ”galbene”

Cu o partidă în care nimeni nu s-ar supăra pentru un egal, jocul nu ar trebui să fie unul dur, cu intrări peste limita regulamentului, iar cartonașele galbene n-ar trebui să curgă. O primă repriză ”curată”, fără avertismente – primește cota 2,55 din partea Superbet. Vedem așadar o tendință a partidelor fără cartonașe, mai ales dacă ne uităm peste lista de cote Euro 2020.

Olanda are 6 victorii consecutive împotriva Austriei și arată foame mare de goluri. ”Portocala mecanică” a marcat cel puțin două goluri în ultimele 8 meciuri disputate, iar pe teren propriu nu menajează nicio rivală. Până la partida cu Macedonia de Nord, Austria nu marcase în ultimele 3 meciuri, dar în apărare știe ce are de făcut.

Pentru Olanda ar fi ideală o victorie joi prin care să-și asigure calificarea și care să-i permită lui Frank de Boer să menajeze principalii jucători cu Macedonia de Nord, unde o victorie poate fi obținută și cu rezervele. Obiectivul Olandei este ieșirea din grupe, obiectiv relativ facil de realizat.

Olanda și Austria se cunosc destul de tine, mai ales că s-au întâlnit de mai multe ori în trecut. În ultimul deceniu și jumătate, confruntările au avut loc doar în meciuri amicale. S-au impus de fiecare dată ”olandezii zburători”,

PARIAZĂ PE OLANDA VS AUSTRIA

Cote Superbet Olanda vs Austria

Batavii s-au impus și în ultimele două partide oficiale, cele din calificările pentru Euro 2004. Ultima dată când Austria a câștigat contra Olandei a fost în 1990, într-un joc test.

Austria nu poate pretinde statut de favorită la Euro 2020 cu Olanda, mai ales că se joacă la Amsterdam. În mod sigur, un rezultat de egalitate ar fi pe placul lui Franco Foda. David Alaba a jucat ca stoper duminică, la partida de la București, la fel ca la Bayern Munchen, iar contra Olandei va fi păstrat să securizeze defensiva.

CITESTE SI

More in Euro 2020