Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Nemții sunt cu apa la gât

Nemții sunt cu apa la gât

Nemții sunt cu apa la gât

Încă un meci de cinci stele în Grupa F care va fi desfășurat pe stadionul din Munchen. Vorbim despre două favorite Euro 2020. Germania și-a stabilit cantonamentul la Herzogenaurach, locul care marchează nașterea firmei de echipament sportiv Adidas.

Este un orășel în care a crescut legendarul Lothar Matthaus, căpitanul campioanei mondiale din 1990. De altfel, Lothar s-a retras din fotbal în 2018 evoluând ultima oară într-un meci pentru minuscula formație Herzogenaurach.

Nemții sunt cu apa la gât

Dar nu Matthaus, ajuns la vârsta de 60 de ani, îi preocupă acum pe nemți și nici măcar unde își are Germania cartierul general. Îi frământă starea la zi a naționalei. Semnele de slăbiciune ivite în preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar 2022, mai ales în meciul cu Macedonia, dar chiar și la partida cu România, învinsă doar cu 1-0 pe ”Arena Națională”, au fost confirmate cu vârf și îndesat la Europene.

În prima etapă, Germania n-a emis pretenții în fața Franței, deși a evoluat acasă, la Munchen. Selecționerul Joachim Low, aflat la ultimele meciuri pe banca naționalei, nu este panicat. A recunoscut superioritatea Franței, dar are încredere că poate scoate căruța la liman. A lăudat spiritul de luptă al trupei sale. Antrenorul a văzut că echipa a avut ”pasiune și determinare” în meciul cu campioana mondială.

Operează Joachim Low schimbări în compartimentul median?

Germania ar putea miza pe Loen Goretzka la mijlocul terenul, jucătorul de la Bayern Munchen fiind complet recuperat. Unul s-a vindecat, altul s-a accidentat. O leziune musculară la coapsa dreaptă poate pune capăt Campionatului European pentru Lukas Klostermann. Fotbalistul Germaniei este de aşteptat să revină în două săptămâni. El va rata meciurile cu Portugalia şi Ungaria, apoi va depinde de drumul germanilor după faza grupelor.

Crezi în victoria Germaniei? Atunci poți câștiga 375 RON!

  1. Deschide un cont nou la agentia de pariuri online 888 Sport. CLICK AICI!
  2. Fa o depunere de minim 50 RON (cele prin Skrill si Neteller nu sunt eligibile).
  3. Pariaza pe victoria favoritei tale astfel: plaseaza un pariu simplu, pre-meci, la cota reala, pe piata “Timp Regulamentar”, cu o miza de maxim 25 RON.
  4. Daca pariul tau este castigator, in contul tau se vor aloca 425/375 RON: bani reali in functie de miza aleasa si cota reala + diferenta sub forma de Pariu Gratuit.

Germania riscă mult, în cazul unei remize sau al unei înfrângeri. I-ar rămâne să câștige neapărat cu Ungaria și să aștepte la ”loteria” locului 3. În ceea ce privește cote Euro 2020, nemții pornesc diseară cu prima șansă.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo vine după victoria cu Ungaria, dar este conștientă că n-a obținut mare lucru, maghiarii fiind programați să piardă toate jocurile în grupă. Așa că lupta pentru primele două locuri ale clasamentului se va duce între trei formații. Lusitanii știu că vor întâlni Franța în ultima etapă. În acel moment, băieții lui Deschamps ar putea avea deja sacii în căruță, după două etape, și ar putea odihni câțiva titulari.

CITESTE SI

More in Euro 2020