Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

N’Golo Kante, antistarul din naționala de vedete a Franței

N’Golo Kante, antistarul din naționala de vedete a Franței

N’Golo Kante, antistarul din naționala de vedete a Franței

Franța se prezintă la Campionatul European (11 iunie-11 iulie) cu staruri precum Pogba, Benzema și Mbappe, dar și cu un anti-star autentic: N’Golo Kanté. Proaspăt campion al Europei cu Chelsea Londra, ”închizătorul” primește elogii de pretutindeni pentru contribuția sa din teren.

N’Golo Kante, antistarul din naționala de vedete a Franței

”Am jucat cu Makelele și am crezut că este cel mai bun jucător din lume pe acea poziție. Asta până ce l-am văzut pe N’Golo Kanté. Este Makelele cu ceva în plus”, a scris pe rețele sociale fostul internațional britanic Joe Cole, fost jucător la Chelsea.

”Suprafața pământul este ocupată de 70% de apă, restul este acoperită de Kante”, este o glumă des folosită la adresa maratonistului francez. Campion mondial, Kante continuă moda închizătorilor de clasă din naționala Franței, începută cu Desailly și continuată de Patrick Vierira și de Claude Makelele.

Ce îl face deosebit pe Kante este faptul că este o persoană modestă, căruia nu îi place luxul. Tocmai a câștigat Liga Campionilor cu Chelsea, dar dragostea lui pentru mașinile scumpe și puternice nu există. N’Golo Kanté a rămas un băiat timid și umil, la fel ca atunci când a început să joace fotbal.

Mijlocașul francez, spre deosebire de marea majoritate a colegilor săi, nu a avut niciodată nicio înclinație pentru a cheltui sume exagerate pe automobile și a afișat o modestie nespecifică fotbalului.

Timp de aproape 10 ani, de la 9 la 18 ani, Kante a jucat la FS Suresnes, o echipă din divizia a noua franceză de la periferia Parisului. Apoi, s-a mutat la Boulogne. Deși banii au început să apară, Kante a preferat să meargă cu scuterul sau pe jos.

Iar când s-a decis să cumpere o mașină, a spus prima oară că ar vrea un Renault Clio. Până la urmă, a ajuns să cumpere un Mégane Scenic second-hand, cu 110.000 km parcurși. În ciuda contului bancar, N’Golo Kanté a fost văzut recent conducând o altă mașină uzată, un Mini Cooper din 2015.

Franța la EURO 2020

”Cocoșul Galic” va evolua într-o grupa foarte dificilă cu Germania și Portugalia. Ungaria pare o victima sigură în acest cvartet, însă fotbalul ne-a demonstrat de-a lungul anilor că orice este posibil. În aceste condiții, Kante se dovedește o piesă de baza în angrenajul echipei lui Deschamps, care trebuie să fie foarte atent. Când vine vorba de cote euro 2020, Franța este favorită!

Poate Kante să aducă titlul european în Franța? PARIAZĂ LA O COTĂ DE 6.00!

Franța este favorita caselor de pariuri pentru ridicarea trofeului!

Ce părere ai de superstarul francez? Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl distribui pentru un prieten fan Chelsea sau Franța!

CITESTE SI

More in Euro 2020