Connect with us

Euro 2020

Noroc chior ucrainean

Noroc chior ucrainean

Noroc chior ucrainean

Ultima ”optime” nu se arată din cale afară de atrăgătoare. Doar culorile le aseamănă pe Suedia și pe Ucraina. Interesul în jurul partidei nu dă pe-afară, mai ales că meciul de ține în Scoția. Vorbim de două dintre cele mai modeste naționale, dacă ne uităm peste lista de favorite Euro 2020.

Noroc chior ucrainean

Trupa lui Andrei Secvenko este singura formație calificată de pe locul 3 cu doar 3 puncte (toate celelalte au câte 4 puncte). Ucraina n-a avut ghinionul Finlandei și Slovacia, care pleacă acasă fiecare cu același număr de puncte. Și nici al Danemarcei, care s-a cocoțat pe locul 2 cu 3 puncte.

După înfrângerea împotriva Austriei, care părea să fi scos Ucraina de la Euro 2020, Oleksandr Zinchenko, fundaș stânga la Manchester City, și-a criticat public colegii:

“Sunt extrem de dezamăgit. Nici măcar nu știu ce să spun. Performanța noastră în prima repriză a fost inacceptabilă. Felul în care am ieșit pe teren este inacceptabil. În timpul antrenamentului am avut încredere, dar nu am putut face orice în seara asta”

“Nu cred că am pierdut din cauza forței fizice a Austriei. Este mai mult o chestiune de mentalitate. Trebuie să avem succes pe teren. Trebuie să luptăm și să câștigăm dueluri. Deocamdată, din păcate, trebuie să ne acceptăm nivelul”, a completat jucătorul.

Forsberg, omul cheie în grupe

Suedia nu se plânge în ofensivă. La meciul Suedia – Polonia,. Forsberg a avut nevoie doar de 87 de secunde de joc pentru a debloca debloca și a se afirma ca unul dintre cei mai interesanți atacanți ai competiției. Un obiectiv care, printre altele, îl ridică pe suedez printre cele mai rapide goluri din istoria Campionatului European. Astază nordicii sunt favoriți în opinia experților, raportându-ne la ponturi pariuri Euro 2020.

Își duce Forsberg naționala în sferturi? Pariază la o cotă de 1.60!

România se află în această ierarhie. Pe 13 iunie 1996, 13 iunie 1996, la Euro ’96 împotriva României la Parcul St James ‘din Newcastle, Bulgaria a câștigat meciul cu 1-0. Hristo Stoichkov a avut ne voie de două minute și 27 de secunde. Bulgarul a profitat de o eroare defensivă a românilor.

Golul lui Dmitri Kirichenko, marcat după doar 67 de secunde de joc în meciul dintre Rusia și Grecia, de la Euro 2004, rămâne cel mai rapid de la un European. Rusia va câștiga cu 2-1 în grupe, dar va Grecia va triumfa la final.

CITESTE SI

More in Euro 2020