Connect with us

Euro 2020

Ponturi Euro 2020: Cine a crescut și cine a scăzut în calculele bookmakerilor

Ponturi Euro 2020: Cine a crescut și cine a scăzut în calculele bookmakerilor

Ponturi Euro 2020: Cine a crescut și cine a scăzut în calculele bookmakerilor

Partidele scurse în faza grupelor, cele trei etape, i-au determinat pe cei care întocmesc cotele pentru casele de pariuri să modifice cifrele din dreptul anumitor selecționate comparativ cu momentul de start al competiției. Avem parte de noi favorite Euro 2020?

Granzii continentului merg în bloc mai departe în optimile de finală (s-au calificat 16 și 24 de formații), dar nu toate selecționatele arată bine înaintea jocurilor eliminatorii.

Ponturi Euro 2020: Cine a crescut și cine a scăzut în calculele bookmakerilor

Unele reprezentative au dezamăgit, precum Germania, parțial Anglia, iar alte naționale au crescut în ochii lumii fotbalistice, cum este cazul Italiei. O analiză a cotelor la pariuri arată cum au modificat jocul și rezultatele din faza grupelor barometrul bookmakerilor.

Franța rămâne favorită la câștigarea trofeului pus în joc la Euro 2020, cu cote pariuri care variază la diferite case de la 4,5 la 5,5. Vicecampiona Europei și campioana lumii era prima și înainte de turneul final. Iar calificarea în ”optimi” și-a adjudecat-o după primele două meciuri (cele 4 puncte strânse îi permiteau să meargă mai departe și de pe locul 3, indiferent de rezultatul jocului cu Portugalia). Remiza cu Ungaria n-a contat în ochii celor fac cotele.

Cote Unibet EURO 2020

Marele salt îl înregistrează Italia, cu 9 puncte, golaveraj 7-0, în Grupa A. Trupa lui Roberto Mancini a impresionat, făcând instrucție cu Turcia, Elveția și cu Țara Galilor. Înainte de Euro, Squadra Azzurra era a 7-a favorită, cu o cotă de 11. Acum, este a doua, cu cota 7 la câștigarea trofeului. Mai mult, Italia are un rival facil în drumul spre sferturile de finală: Austria.

Startul ezitant, 0-1 cu Franța, apoi remiza de infarct cu Ungaria, o costă de Germania o poziție. La începutul întrecerii, nemții se aflau pe podium, a 3-a favorită (cota 7), acum sunt tot acolo, dar are cota 8 pentru o victorie pe 11 iulie, la unele case de pariuri.

”It`s coming home”?

La același nivel cu nemții se află Spania, care urcă de pe locul 5 inițial pe poziția a 4-a (cota 9) pe locurile 3-4, cu o cotă de 8. Anglia a pierdut multe poziții. Era a doua favorită (cota 6), după Franța, dar jocul neconvingător și golurile puține (două) au picat-o pe 5 (cota 8,5).

Reușesc englezii să aducă trofeul ”acasă”? Pariază la o COTĂ DE 7.50!

Belgia lui Romelu Lukaku, calificată în optimile de finală cu maximum de puncte (ca Italia și ca Olanda), a coborât două poziții în inima caselor de pariuri. Forma dezvăluită la turneul final o ajută să treacă rămână pe locul 6 (cota 7 la început, față de cota 9 acum). Faptul că belgienii au în componență unul dintre golgheterii Euro 2020, contează enorm.

Olanda, cu maximum de puncte în grupă, dar extrem de permisivă în apărare (a încasat două goluri de la Ucraina), este penultima dintre favorite, cu o cotă de 10,5.

Portugalia era pe 6, cota 10, acum este pe 8, cu cota 11. De vină este eșecul drastic contra Germaniei, dar și detaliul care o dădea în afara competiției la un moment dat, în runda finală, pe când Ungaria conducea Germania, iar Franța avea avans pe tabelă în fața lusitanilor.

Optimi Euro 2020

  • Țara Galilor – Danemarca (sâmbătă, 26 iunie, ora 19:00, Amsterdam)
  • Italia – Austria (sâmbătă, 26 iunie, ora 22:00, Londra)
  • Olanda – Cehia (duminică, 27 iunie, ora 19:00, Budapesta)
  • Belgia – Portugalia (duminică, 27 iunie, ora 22:00, Sevilla)
  • Croația – Spania (luni, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga)
  • Franța – Elveția (luni, 28 iunie, ora 22:00, București)
  • Anglia – Germania (marți, 29 iunie, ora 18:00, Londra)
  • Suedia – Ucraina (marți, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow)

CITESTE SI

More in Euro 2020