Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Ponturi fotbal Armenia vs Liechtenstein – Preliminarii EURO 2020

Sambata 8 Iunie, incepand cu ora 19:00, va avea loc partida Armenia vs Liechtenstein, partida de calificare pentru EURO 2020.

Fanii asteapta mai multe de la gazde.

ARMENIA

Armenia ocupa pozitia a 5-a a clasamentului Grupei J, cu 0 puncte acumulate in primele 2 etape. Acestia au debutat cu o infrangere la Bosnia si Hertegovina, scor 2-1. Bosniecii au dominat in mare masura partida, insa golul din penalty al lui Mkhitaryan din minutul 93 i-a lasat pe fani sa spere la o minune. Nu s-a intamplat insa, in ultimele 2 minute armenii nereusind sa isi mai creeze vreo ocazie de gol. In etapa secunda, armenii au avut o evolutie surprinzator de slaba pe teren propriu. Acestia au pierdut in fata Finlandei cu scorul de 0-2.

Echipa probabila: Airapetyan – Daghbashyan, Calisir, Haroyan, Hovhannisyan – Grigoryan, Mkhitaryan – Babayan, Ghazaryan, Ozbiliz – Briasco

Liechtenstein este cea mai slab cotata echipa a grupei.

LIECHTENSTEIN

Liechtenstein isi respecta blazonul de “laterna rosie”, fiind inexistenta pana acum in aceste preliminarii. Acestia au inceput cu o infrangere in fata Greciei pe teren propriu, scor 0-2. Etapa precedenta, oaspetii de astazi au suferit o umilinta in deplasarea din Italia. Acestia nu au reusit sa reziste prea mult, pierzand cu un neverosimil 6-0. Fundasul central Kaufmann nu va efectua aceasta deplasare, acesta fiind suspendat in urma cartonasului rosu incasat in Italia. Liechtenstein a obtinut ultima victorie in Septembrie 2018, dupa un 2-0 cu Gibraltar in Nations League.

Echipa probabila: Buchel – Wolfinger, Malin, Hofer, Goppel – Sele, Polverino, Wieser, Kuhne – Hasler, Salanovic

H. Mkhitaryan nu a putut fii folosit in finala Europa League de catre Arsenal, din cauza unor conflicte politice. E de asteptat ca acesta sa aiba o evolutie foarte buna astazi, dorind sa isi ia revansa fata de lumea fotbalului. De altfel, Ghazaryan e un alt jucator ce poate face diferenta in fata unei echipe atat de modeste. Nu ma astept ca Liechtenstein sa reziste prea mult, iar armenii ar trebui sa preia “fraiele” partidei inca din primele 45 de minute.

Ponturi fotbal Armenia vs Liechtenstein

1 pauza / 1 final, cota 1.57 la Netbet

sursa foto: goal.com

CITESTE SI

More in Euro 2020