Connect with us

Euro 2020

Portugalia la EURO 2020 – de ce merită să pariem pe CR7 & co.

Portugalia la EURO 2020

Portugalia la EURO 2020 – protagonista unor pariuri foarte interesante

Este incredibil cum, la fiecare competiție majoră de fotbal, există o grupă de foc, în care jocul rezultatelor poate trimite oricând acasă una din marile favorite la trofeu.

Astfel, nici Turneul Final al Campionatului European ce stă să înceapă nu a fost ocolit de acest „blestem”, în Grupa F fiind distribuite campioana mondială, Franța, campioana europeană în exercițiu și câștigătoarea primei ediții a Ligii Națiunilor, Portugalia, și favorita de serviciu a oricărei competiții inter-țări, Germania.

Cu tot respectul pentru performanța Ungariei de a se califica la acest turneu pe un traseu pe care România a eșuat lamentabil, naționala vecină nu se poate compara cu niciuna din celelalte 3 componente ale grupei.

Toate cele 3 echipe se numără printre favoritele EURO 2020

Consultând cotele la pariuri EURO 2020, am observat că Franța este prima în topul favoritelor la câștigarea competiției, cu o cotă de 6.00 la Betano sau Unibet, Germania este a 4-a, cu cota 9.00. în timp ce Portugalia este abia a 8-a, cu cota 12.00 (cei care au mizat deja pe lusitani au putut profita de cota 13.00 în urmă cu doar câteva zile).

Informându-mă despre competiție, am rămas cu senzația că echipa Portugaliei pare cam nebăgată în seamă. Experiența ultimilor ani, în care lusitanii s-au impus în cele două competiții europene disputate (Euro 2016 și Liga Națiunilor) și faptul că în ultimii 3 ani aceștia au pierdut doar 2 meciuri oficiale (0-1 cu Franța, la Lisabona, în Liga Națiunilor, în noiembrie 2020, și 1-2 cu Ucraina, la Kiev, în octombrie 2019) mă fac să cred că Portugalia va avea un cuvânt greu de spus la EURO 2020.

Sezon de excepție pentru majoritatea titularilor Portugaliei

La o analiză mai amănunțită, notăm faptul că Portugalia are în lot cei mai mulți campioni (8) în competițiile interne:

 • Joao Cancelo, Ruben Dias și Bernardo Silva, campioni în Anglia cu Manchester City
 • Nuno Mendes și Pedro Goncalves campioni cu Sporting Lisabona
 • Renaton Sanches și Jose Fonte campioni în Franța cu Lille
 • Joao Felix campion în Spania cu Atletico Madrid.

Oricare dintre aceștia poate fi titular, iar lor li se pot alătura Cristiano Ronaldo, golgheterul Italiei, jucător care vânează noi recorduri, Bruno Fernandes, vicecampion al Angliei și finalist al UEFA Europa League cu Manchester United, Danilo Pereira, semifinalist al Champions League cu PSG sau Diogo Jota, echipierul lui Liverpool.

Având în vedere că selecționerul Fernando Santos se poate baza pe unii dintre cei mai în formă jucători ai Europei, cota 12.00 pentru Portugalia câștigătoarea EURO 2020, afișată de Betano mi se pare extrem de tentantă. La aceeași agenție, în categoria Câștigători speciale EURO 2020 primim cota 4.50 pentru selecția Franța sau Portugalia campioane europene, dar și cota 2.65 pentru selecția „câștigătoarea EURO 2020 din Grupa F”.

Pariuri care merită încercate pe parcursul Portugaliei în Grupa F. Cotele afișate sunt din oferta de pariuri EURO 2020 disponibilă la Betano
 • Portugalia câștigă Grupa F – cota 5.00
 • Primele două în grupă Franța și Portugalia – cota 4.15
 • Portugalia câștigă grupa și Ungaria termină pe 4 – cota 5.15
 • Cristiano Ronaldo Golgheter Grupa F – cota 5.50
 • Diogo Jota Golgheter Grupa F – cota 30.00
 • Portugalia peste 4,5 puncte în grupă – cota 2.08
 • Cristiano Ronaldo golgheter EURO – cota 10.00
 • Diogo Jota golgheter EURO – cota 50.00

CITESTE SI

More in Euro 2020