Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

S-au descătușat, liber la marcat

S-au descătușat, liber la marcat

S-au descătușat, liber la marcat

Prima ”optime” de luni se ține la Copenhaga (Danemarca), unde sunt așteptați 2500 croați, și se anunță măsuri aspre. UEFA și danezii suflă și-n iaurt, înainte de ultimul joc găzduit de arena Parken.

S-au descătușat, liber la marcat

Autoritățile daneze de sănătate au îndemnat fanii care au urmărit de pe stadion meciul dintre Danemarca și Belgia, de pe 17 iunie, de la Copenhaga, să facă un test pentru coronavirus, după ce au găsit cel puțin trei persoane pozitive cu varianta Delta a virusului. Ministrul danez al Sănătății a declarat că în jur de 4.000 de persoane s-au aflat în apropiere de spectatorii care au ieșit cu rezultate pozitive. Danemarca a raportat 247 de cazuri începând cu 2 aprilie.

Toți cei care vor asista luni, la ultimul meci al Euro 2020 de la Copenhaga, Croația-Spania, vor trebui să prezinte documente valide că nu sunt infectați cu Covid-19, înainte de a putea intra pe stadionul Parken.

La croați s-a descătușat Luka Modric, așa că totul este posibil pentru naționala de la Zagreb, vicecampioana mondială en-titre. Poate starul celor de la Real Madrid să intre în calcule pentru golgheter Euro 2020?

Eliberată din brațele neputinței de victoria din ultima etapă, 3-1 cu Scoția, Croația a terminat pe locul doi în grupă, după Anglia, după ce nu izbutise să convingă nici măcar contra Cehiei, în compania căreia a terminat la egalitate, scor 1-1.

Cote Betfair Croația vs Spania EURO 2020

Spania, căreia Suedia i-a răpit prima poziție, îl readuce la comandă pe Sergio Busquets, revenit după Covid și după zilele de izolare impuse de carantină. După ce și-a regăsit liderul, Spania a schimbat treapta de viteze. Cu mijlocașul Barcelonei în teren, ibericii se numără din nou printre favorite Euro 2020.

Această echipă acceptă critici, dar nu tolerăm lipsa de respect”, a zis Busquets, la finalul duelul cu Slovacia, o formație trimisă brutal acasă, deși debutase în grupă cu un succes contra Poloniei.

După 5-0 cu Slovacia, la iberici nu s-a desfăcut șampania, dar selecționerul Luis Enrique a fost, în sfârșit, mulțumit. Totuși, n-a ascuns că vrea mai mult de la atacanți precum Morata și Moreno, dar măcar are sprijin din linia mediană și din apărare.

3-0 pentru Spania? Pariază la o COTĂ de 11!

Este momentul adevărului pentru Spania, care va avea în Croația primul adversar de talie mondială. Ambele formații sunt eliberate de negativul primelor prestații din grupă și anunță o partidă cu goluri.

CITESTE SI

More in Euro 2020