Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Șanse mari pentru Kevin De Bruyne să joace la EURO 2021

Șanse mari pentru Kevin De Bruyne să joace la EURO 2021

Șanse mari pentru Kevin De Bruyne să joace la EURO 2021

Printre cei care au trăit cu mari emoții finala Champions League în care Chelsea s-a impus în fața lui Manchester City cu 1-0, prin golul înscris de germanul Kai Havertz, s-a numărat selcționerii Angliei (7 jucători implicați), Germaniei (4 jucători implicați), Spaniei (5 jucători), Portugaliei (3 jucători), Franței (3 jucători) și Belgiei (1 jucător).

Singurul pentru care emoțiile nu s-au terminat la finalul partidei a fost Roberto Martinez, spaniolul de pe banca Belgiei. Vedeta echipei sale, Kevin De Bruyne a părăsit terenul în minutul 60, după un contact violent cu Antonio Rudiger, fundașul german al londonezilor. Primele teste au arătat că belgianul a suferit o fractură nazală și una de orbită, devenind incert pentru EURO 2020 unde Belgia este printre favorite.

Optimism în ceea ce privește recuperarea lui Kevin De Bruyne

Deși De Bruyne va fi supus unor teste suplimentare, selecționerul Martinez a declarat că este optimist în privința recuperării acestuia după medicii au decis că nu este nevoie de o intervenție chirurgicală. Spaniolul speră ca De Bruyne să se alăture lotului săptămăna viitoare.

În ciuda optimismului, nu se știe dacă belgianul va fi în parametri fizici decenți pentru a juca cu Rusia, în primul meci al țării sale de la EURO 2020:

„Va fi o perioadă pe care trebuie să o monitorizăm și trebuie să facem o mulțime de teste suplimentare pentru a vedea care este starea sa. Vom fi foarte precauți….Când am vorbit cu Kevin, el arăta destul de pozitiv….Am fost norocoși pentru că, deși Kevin are o fractură dublă, nu are nevoie de operație.”

Scad șansele Belgiei la câștigarea EURO 2020 după accidentarea lui De Bruyne?

În ofertele de pariuri pentru EURO, agențiile online îi plasează pe belgieni cu a treia șansă la obținerea trofeului, cu cota 7.00, după Franța și Anglia, ambele cu cota 6.00.

Această cotă nu a suferit modificări după accidentarea lui De Bruyne, iar cum Belgia poate să câștige Grupa B din care mai fac parte Rusia, Danemarca și Finlanda și fără aportul acestuia, perioada de refacere poate fi prelungită suficient de mult pentru ca De Bruyne să fie într-o formă bună în faza finală a competiției.

PARIAZA PE BELGIA LA EURO 2020!

Program Belgia în Grupa B:

  • 12 iunie cu Rusia la Sankt Petersburg
  • 17 iunie cu Danemarca la Copenhaga
  • 21 iunie cu Finlanda la Sankt Petersburg

CITESTE SI

More in Euro 2020