Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Euro 2020

Scandinavii transformă apărarea în atac

Scandinavii transformă apărarea în atac

Scandinavii transformă apărarea în atac

Nu e liniște în Grupa E, unde Slovacia și Suedia s-au cocoțat pe primele două poziții după prima etapă, iar Spania și Polonia suferă în a doua parte a clasamentului (se știe că locul 3 nu asigură automat calificarea în optimile de finală, ci trebuie îndeplinite anumite condiții). Este așadar o surpriză uriașă, în condițiile în care Spania se numără printre favorite atunci când vorbim de cote Euro 2020.

Scandinavii transformă apărarea în atac

Paradele lui Robin Olsen i-au scos din minți pe spanioli, la Sevilla, în prima etapă. Dar, nordicii n-au produs mai nimic de la mijloc în sus, iar asta îi îngrijorează. Contra ibericilor, s-au apărat ca niște disperați și n-au mai avut energie pentru a distribui pericol în jumătatea adversă.

Fără Ibrahimovici în avanposturi, Suedia n-are statură de favorită Euro 2020, dar un duel cu Slovacia îi convine de minune. Un duel fizic între două echipe cu talie poate fi tranșat favorabil de scandinavi. Mai ales că se joacă pe teren neutru, în Rusia, iar valorile sunt apropiate.

În ceea ce îl priveste pe Ibra, atacantul este în vacanță. Recent, s-a dezvăluit pe contul sau de Instagram mergând cu bicicleta, relaxat și dezbrăcat la bustul gol. Pare ca problemele la genunchi, care l-au făcut să piardă Euro, au fost depășite.

Slovacia, 3 puncte cu Polonia

Slovacia a arătat fotbal de calitate contra Poloniei, făcându-și rivala să pară o formație în criză. Are 3 puncte nesperate și multă încredere, înainte de etapa a doua. Nu s-ar supăra cu o remiză contra Suediei, formație cu o experiență superioară la turneele finale. Slovacia nu are motive să riște inutil. Acum, fundașul campioanei Italiei, Milan Skriniar, va fi preocupat de apărare mai degrabă decât să marcheze. Nu va refuza însă să vină la fazele fixe în careul advers.

Pariază pe SUEDIA vs SLOVACIA!

Suedia va fi cea care va conduce jocul, cel mai probabil. Va avea posesia și va înregistra avans la numărul fazelor de poartă și la posesie. Atitudinea de ”stat la cutie” a fost abordată doar în fața unei ”mașini de pase” de talia Spaniei (ibericii au avut 419 pase, cele ai multe într-o primă repriză de la Euro), determinându-l pe Luis Enrique să se plângă public: ”Au decis să se apare, să se apere, doar să se apere”. Acum, formația de contraatac va fi Slovacia.

Suedia va fi mai grăbită să marcheze, are mai mare nevoie de puncte decât adversara.

CITESTE SI

More in Euro 2020