Connect with us

Euro 2020

Se împiedică Squadra de-un ciot?

Se împiedică Squadra de-un ciot?

Se împiedică Squadra de-un ciot?

Al doilea joc al zilei de sâmbătă opune o trupă mult-lăudată, Italia, unei selecționate care și-a umflat mușchii doar contra adversarilor de nivel scăzut, Ucraina și Macedonia de Nord, dar și-a arătat limitele contra unui ”greu” de talia Olandei.

Austria a stat mult pe drumuri de la începutul turneului final: București-Amsterdam, iar acum Londra, plus cantonamentul din Austria. Tocmai de aceea nu o putem lua în considerare drept favorită, dacă ne raportăm la ponturi pariuri Euro 2020.

Se împiedică Squadra de-un ciot?

Pentru Italia lui Roberto Mancini, Austria pregătită de Franco Foda reprezintă un ciot facil de evitat, dacă asculți declarațiile specialiștilor. Squadra Azzurra se pregătește deja pentru sferturile de finală, unde va înfrunta câștigătoarea dintre Belgia și Portugalia. Vorbim despre una dintre favoritele EURO 2020.

Italia și Austria ar fi trebuit să se antreneze pe Wembley, dar covorul de iarbă nu se prezintă în condiții prea bune, așa că UEFA a decis protejarea suprafeței de joc. Asta în condițiile în care, în această fază a competiției, arena mai are de găzduit, marți, confruntarea Anglia – Germania, programată inițial la Dublin.

În cantonamentul Austriei s-a tăiat tortul. Căpitanul David Alaba a împlinit vârsta de 29 de ani. Petrecerea s-a dat în baza de la Seefeld, Tirol, un oraș la granița cu Germania. „Toată lumea din această lume știe cine este David Alaba, ce a realizat și care sunt calitățile sale. Ca persoană, este foarte prețios în viața mea. Nu putem face nimic grozav de ziua lui, pentru că avem meci important în două zile”, a fost speach-ul colegului Marko Arnautovic.

”Centralul” Anthony Taylor va oficia la meciul Italia-Austria. Arbitrul englez va fi asistat de asistenții Gary Beswick și Adam Nunn, de asemenea englezi. În cabina VAR se va afla Stuart Atwell.

Londra se pregătește să găzduiască invazia italienilor. Datorită restricțiilor legate de Covid, doar 22.500 de fani vor fi admiși pe stadionul cu o capacitate maximă de 90.000 de persoane.

PARIAZĂ PE ITALIA VS AUSTRIA CU UN BONUS DE 500 RON!

Italia va putea conta pe marea colonie ”albastră” stabilită în Anglia. Conform statisticilor, peste 700.000 de italieni care locuiesc în Marea Britanie, deja motivați și bine organizați. Peste stadion vor fi numai 2.000 de peninsulari, dar mulți se vor aduna în pub-uri.

CITESTE SI

More in Euro 2020