Connect with us

Euro 2020

Țara Galilor și Danemarca nu știu ce-i aia remiza

Țara Galilor și Danemarca nu știu ce-i aia remiza

Țara Galilor și Danemarca nu știu ce-i aia remiza

Au fost 24 de motoare turate la startul Euro 2020, dar sita grupelor a cernut și au rămas 16. Nu lipsesc favoritele Euro 2020 din optimile de finală.

Prima fază a meciurilor eliminatorii începe sâmbătă cu duelul dintre două selecționate de rang inferior, Țara Galilor și Danemarca. Galezii s-au descurcat excelent în Grupa A, până ce au dat peste Italia.

Țara Galilor și Danemarca nu știu ce-i aia remiza

Gareth Bale și coechipierii au terminat pe locul doi în Grupa A, dominată de Italia: 4 puncte adunate, la fel ca și Elveția, care a terminat pe 3. Și echipa condusă din teren de Simon Kjaer s-a calificat pe locul doi în grupa în care legea a făcut-o Belgia.

Danemarca a suferit până în ultima etapă. ”Optimea” se joacă la Amsterdam (Olanda). Va fi prima confruntare într-o competiție importantă între cele două naționale. Cu mențiunea că s-au întâlnit de zece ori până acum.

La ”directe”, bilanțul este în favoarea Danemarcei, care a câștigat de 6 ori, iar adversarii s-au impus de 4 ori. Așadar, niciun egal. Premieră ar putea avea loc sâmbătă. Tocmai de aceea în ceea ce privește X-ul astăzi, cotele Euro 2020 sunt destul de mari (3.30).

Cote pariuri Țara Galilor vs Danemarca EURO 2020

Partidele au fost în întreceri second hand. Nu a existat niciun duel la Euro sau la Cupa Mondială. Ultimele jocuri, în Liga Națiunilor, cu dublă victorie daneză în 2018 (2-0 în prima manșă și 2-1 la retur). Fără a lua în considerare meciul amical din 2008, câștigat cu 1-0 de Țara Galilor cu golul lui Craig Bellamy, victoriile consecutive ale Danemarcei sunt trei, cu un 2-0 pe 9 iunie 1999, în calificările pentru Campionatele Europene din 2000.

Meciul de sâmbătă se va disputa la Amsterdam, unde Țara Galilor a pierdut de două ori din tot atâtea partide, în septembrie ’88 și în iunie 2014.

Cotă de 1.83 pentru o victorie a danezilor în 90 de minute!

Danemarca a stabilit un record la acest Euro: a devenit prima echipă din istoria competiției care ajunge în faza eliminatorie, după ce a pierdut primele două jocuri din faza grupelor. Echipa națională a Danemarcei nu trecuse de grupe din 2004, când a ieșit în sferturile de finală, învinsă de Cehia. Danemarca are probleme de lot, în afară de cazul Christian Eriksen. Căpitanul Simon Kjaer acuză dureri musculare și se speră în recuperarea lui.

Țara Galilor are procentaj maxim, trei din trei, la calificări în fazele superioare la turneele finale: a ieșit din grupe în toate competițiile importante jucate în istorie (Cupa Mondială ’58, Europenele 2016 și 2020). Ce părere ai de acest duel, care sunt cele mai bune ponturi pariuri Euro 2020?

CITESTE SI

More in Euro 2020