Connect with us

Euro 2020

Ultima șansă a danezilor

Ultima șansă a danezilor

Ultima șansă a danezilor

Danemarca este cu spatele la zid, în timp ce Rusia vede locul doi în depărtare. Nordicii au pierdut primele două jocuri disputate tocmai în Copenhaga. Și acest meci se joacă pe ”Parken”. Deși se aflau printre favorite Euro 2020 cel puțin în privința optimilor de finală, danezii sunt aproape să rămână fără puncte în grupe.

Ultima șansă a danezilor

Zero puncte în clasament pentru Kjaer și colegii săi, în timp ce echipa națională a lui Cherchesov are 3 puncte în buzunar, ca și Finlanda, implicată în ultima rundă împotriva Belgiei. Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată, într-un meci amical din 2012

Înfrângerea împotriva Belgiei, care a venit după ”șocul Eriksen” și după eșecul cu Finlanda, a complicat viața Danemarcei, ultima clasată în Grupa B, fără punct câștigat. Rusia și Finlanda sunt umăr la umăr, cu câte 3 puncte, iar Belgia conduce cu șase puncte câștigate în două etape.

Echipa națională daneză este forțată să câștige împotriva Rusiei doar pentru a spera că jocul rezultatelor vor aduce calificerea în optimile de finală de pe locul 3. GNT ți-a pregătit cele mai bune ponturi pariuri Euro 2020 pentru acest duel.

Reușește Rusia o performanță solidă la Copenhaga?

Echipa națională antrenată de Stanislav Cherchesov (antrenor care la o conferință de presă nu s-a sfiit să bea dintr-o sticlă de Coca Cola) a debutat în competiție pierzând în fața Belgiei unui super-Lukaku, autor al unei duble. Danemarca a lăsat tot ceea ce a avut împotriva belgienilor, adunându-și forțele după episodul Christian Eriksen.

Concentrarea era la cote înalte la danezi înainte de startul întrecerii, dar episodul Eriksen i-a băgat în derută. Selecționerul danez remarca faptul că echipa a corespuns contra Belgiei, un rival de alt calibru.

Cele două echipe naționale s-au confruntat de fapt o singură dată în istoria lor și s-a întâmplat într-un meci fără miză pusă în joc: un meci amical, în Danemarca, pe 29 februarie 2012.

Naționala rusă a câștigat cu 2-0, rezultatul final cu golurile lui Roman Șirokov și Andrey Arshavin. Pe teren, pentru danezi, printre alții, se aflau Simon Kjaer și Christian Eriksen: prieteni, precum și coechipieri în echipa națională.

Pariază pe DANEMARCA vs RUSIA!

Danemarca nu a trecut de etapa grupelor la Campionatele Europene din 2004 (ediția când s-a încoronat Grecia, după o finală cu gazda Portugalia), când s-a oprit în sferturile de finală.

Rusia, în schimb, a ajuns în semifinale, în 2008 (ediție la care România a participat, competiția fiind găzduită de Austria și de Elveția), înainte de a părăsi grupele în următoarele două ediții.

CITESTE SI

More in Euro 2020