Connect with us

EURO24

Ponturi Portugalia vs Luxemburg – Calificari EURO 2024

Ponturi Portugalia vs Luxemburg

Ponturi Portugalia vs Luxemburg – Calificari EURO 2024

Portugalia si Luxemburg isi disputa luni, 11 septembrie 2023, de la ora 21:45, pe „Estadio Algarve”, meciul cu numarul 6 din actualele preliminarii – EURO 2024.

Pentru a isi pastra seria victorioasa din calificari, lusitanii sunt cotati doar cu 1.07 de catre agentiile de pariuri online. Un succes surprinzator al oaspetilor ne-ar aduce un profit de 37 ori mai mare.

Prezentare cote Betano – Portugalia vs Luxemburg

Ponturi Portugalia vs Luxemburg

Portugalia

Selectionata pregatita de Roberto Martinez si-a respectat blazonul si in partida jucata in urma cu 3 zile pe terenul Slovaciei. Nu au avut o evolutie extraordinara, insa reusita frumoasa a lui Bruno Fernandes din finalul primei reprize a fost de ajuns pentru a obtine toate cele 3 puncte.

La ora actuala este nationala cu cel mai bun parcurs din aceste preliminarii. Au un procentaj perfect in primele 5 dueluri si un golaveraj perfect, de +15, avand nu mai putin de 15 goluri marcate si niciunul primit.

S-au intalnit cu cei din Luxemburg in ultimele 3 preliminarii, fie ele europene sau mondiale. De fiecare data avand castig de cauza. In tur, s-au impus fara drept de apel in fata luxemburghezilor, cu scorul de 0-6.

Echipa probabila: Costa; Dalot, A Silva, Dias, Cancelo; Vitinha, Palhinha, Fernandes; B Silva, Ramos, Leao

Luxemburg

„Les Lions Rouges” se afla la cel mai bun parcurs al lor in preliminariile unui campionat european. Mai izbutise sa acumuleze 10 puncte doar pentru europeanul din 1996, insa acum au izbutit sa obtina acel numar de puncte in doar 5 jocuri.

In urma cu 3 zile au primit vizita Islandei, in fata careia au bifat al treilea succes consecutiv din calificari. A fost un triumf cu 3-1 al jucatorilor pregatiti de Luc Holtz, care au avut o evolutie excelenta. Nu mai putin de 20 de ocazii de gol si-au creat la poarta islandezilor din care 7 finalizate pe spatiul portii.

Asadar, la jumatatea preliminariilor, luxemburghezii se situeaza pe 3, cu 10 puncte, la egalitate cu Slovacia, echipa de pe 2. Linia lor de clasament este una echilibrata, avand 7 goluri inscrise si tot atatea incasate.

Echipa probabila: Moris; M Martins, Mahmutovic, Chanot, Pinto; Sinani, Barreiro, C Martins, Olesen, Sanches; Curci

Ponturi Portugalia vs Luxemburg

Cristiano Ronaldo si compania au defilat pana acum in aceasta grupa de calificare. Sansele de a isi pastra seria victorioasa sunt extrem de mari si astazi, avand in vedere ca intalnesc Luxemburg, o echipa in forma, dar pe care au invins-o cu 0-6 in martie. Merg pe un interval de goluri aici, „3-6” la o cota ce merita atentia noastra.

Ponturi Portugalia vs Luxemburg – Interval goluri – 3-6 –> Cota 1.44

More in EURO24