Connect with us

EURO24

Ponturi Serbia vs Ungaria – Calificari EURO 2024

Ponturi Serbia vs Ungaria

Ponturi Serbia vs Ungaria – Calificari EURO 2024

Runda cu numarul 5 a calificarilor pentru Campionatul European din 2024 ne propune duelul dintre Serbia si Ungaria, ce va avea loc joi, 7 septembrie 2023, incepand cu ora 21:45, oe „Stadion Rajko Mitic”.

Ultima vizita a maghiarilor in Serbia a fost castigatoare, iar un astfel de deznodamant astazi ne-ar aduce un profit de 4.85 ori mai mare. Operatorul online Betano ii ofera prima sansa nationalei gazda la ora actuala, 1.78.

Prezentare cote Betano – Serbia vs Ungaria

Ponturi Serbia vs Ungaria

Serbia

„Orlovi” au evitat in-extremis infrangerea in ultimul meci de preliminarii disputat la Razgrad, in compania Bulgariei. Darko Lazovic a izbutit sa inscrie in minutul 90+6, golul ce a inchis tabela la 1-1 si a adus sarbilor un punct ce s-ar putea dovedi foarte important la sfarsitul campaniei.

Reprezentativa pregatita de Dragan Stojkovic se afla in grafic pentru prima calificare a Serbiei la un EURO, ca tara independenta. Momentan sunt pe pozitia secunda, cu 7 puncte, la egalitate cu adversara de astazi. Doar golaverajul ii face sa fie sub maghiarii, +4, cu 5 reusite si unul singur primit.

Doar un singur joc au disputat in fata propriilor fani in actualele preliminarii. A fost victoria cu 2-0 contra Lituaniei. Atunci actualul jucator al celor de la Fenerbahce, Dusan Taci izbutea sa contribuie la ambele goluri ale „vulturilor”.

Echipa probabila: V.Milinkovic-Savic; Gudelj, Milenkovic, Pavlovic; Zivkovic, Grujic, Maksimovic, Kostic; Tadic, S.Milinkovic-Savic; Mitrovic

Ungaria

Cealalta vecina a noastra se afla si ea pe drumul corect catre al treilea european consecutiv. Jocul nationalei antrenata de Marco Rossi arata excelent la ora actuala si ii recomanda la ora actuala ca favoriti la calificare.

Rezultatele vin si ele in sustinerea acestui argument. Dupa primele 3 jocuri, „nemzeti tizenegy” este neinvinsa si nu are nici macar un gol primit. La ora actuala sunt liderii G, ceea ce fac acest duel de la Belgrad sa fie si mai tensionat.

Remarcam ca ambele victorii ale ungurilor au venit pe teren propriu, 3-0 cu Bulgaria si 2-0 impotriva Lituaniei. In singura deplasare facuta pana acum, au terminat doar la egalitate 0-0 in compania celor din Muntenegru.

Echipa probabila: Dibusz; Lang, Orban, A.Szalai; Sallai, Styles, Nagy, Kalmar, Kerkez; Szoboszlai; Varga

Ponturi Serbia vs Ungaria

Avem premisele unui meci tensionat la Belgrad. Cele doua reprezentative sunt fara doar si poate favorite la prima pozitie in aceasta grupa, aspect care cu siguranta ii va motiva la maximum pe cei 22 de jucatori. Imi este greu sa vad o favorita de aceea, iar un pronostic pe cartonase mi se pare unul mult mai potrivit avand in vedere miza importanta a duelului.

Ponturi Serbia vs Ungaria – Peste 4.5 Cartonase –> Cota 1.70

More in EURO24