Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Liga 1

Ponturi FCSB vs Academica Clinceni – Liga 1

Ponturi FCSB vs Academica Clinceni

Ponturi FCSB vs Academica Clinceni – Liga 1

FCSB si Academica Clinceni se intalnesc in runda cu numarul 7 din play-off-ul Ligii 1. Partida va avea loc Luni 10 Mai 2021, de la ora 21:30.

Stelistii sunt mari favoriti, avand la Betfair o cota de 1.28 in cazul unei victorii. In schimb, o surpriza din partea oaspetilor le poate aduce pariorilor 14x suma pariata!

Oferta completa a partidei FCSB vs Academica Clinceni

FCSB

Mai sunt 4 etape in joc, iar FCSB nu isi mai permite un pas gresit. Ros-albastrii au nevoie de victorii pe linie, in cazul in care doresc sa joace cu titlul pe masa contra celor de la CFR. Etapa precedenta, FCSB s-a deplasat la FC Botosani, acolo unde a marcat de 2 ori in primul sfert de ora. Octavian Popescu a deschis scorul in minutul 4, iar Olimpiu Morutan a marcat din penalty in minutul 15.

Hervin Ongenda a redus din diferenta, insa Morutan a inchis tabela in minutul 72, tot de la punctul cu var. Astazi va reveni Florin Tanase in primul 11, dupa ce a stat o etapa pe tusa din pricina unei suspendari.

  • Echipa probabila: Vlad – Cretu, Cristea, Harut, Radunovic, Ovidiu Popescu, Nedelcu, Olaru – Morutan, Tanase, Octavian Popescu

„O primă repriză foarte bună, dar am primit un gol care ne-a descumpănit. În repriza a doua am cedat puțin terenul, nu am mai avut prospețime, s-a acumulat o stare de oboseală firească. Adversarul nostru a avut doua zile în plus de refacere.” a declarat Toni Petrea, la finalul partidei cu Botosani

Academica Clinceni

Un singur rezultat pozitiv a inregistrat trupa lui Ilie Poenaru in acest sezon. Este vorba de victoria cu scorul de 1-0 in fata Universitatii Craiova. Chiar si atunci, Academica nu a marcat ci a primit un cadou din partea lui Marius Constantin. In rest, baietii lui Ilie Poenaru au pierdut de 5 ori si au mai inscris un singur gol.

Runda precedenta, Academica a fost invinsa acasa de CFR Cluj, cu scorul de 0-1. Catalin Itu a marcat unicul gol al partidei in minutul 7. Oaspetii se afla pe ultimul loc in play-off, la 3 puncte in spatele celor de la FC Botosani.

  • Echipa probabila: Ureche – Dobrescu, Patriche, Bilali, Achim – Bautista, Cebotaru – Cordea, Rusescu, Popa – Chunchukov

Este genul de meci pe care FCSB trebuie sa il rezolve repede, la fel cum a facut CFR. Cred ca ros-albastiri vor ataca inca din primele minute, deoarece Academica poate reprezenta un pericol daca este lasata sa joace.

Ponturi FCSB vs Academica Clinceni

FCSB conduce la pauza @ cota de 1.73 la Betfair

CITESTE SI

More in Liga 1