Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Liga 1

Ponturi pariuri CS Mioveni vs Rapid Bucuresti – Liga 1

Ponturi pariuri CS Mioveni vs Rapid Bucuresti

Ponturi pariuri CS Mioveni vs Rapid Bucuresti – Liga 1

Vineri 23.07.2021, de la ora 21:30, se va desfasura partida de Liga 1 dintre CS Mioveni si Rapid Bucuresti.

Rapidistii par usor favoriti, insa diferenta dintre cele doua nu este una foarte mare. Betfair le acorda o cota de 2.60 oaspetilor si una de 3.00 galben-verzilor!

Cote Betfair CS Mioveni vs Rapid Bucuresti

CS Mioveni

CS Mioveni nu a aratat prea bine in prima partida de la revenirea in Liga 1. Galben-verzii s-au deplasat la Medias, pentru o partida cu Gaz Metan. Defensiva oaspetilor a clacat inca din minutul 13, atunci cand a comis un penalty. Alb-negrii au profitat si au marcat singurul gol al partidei. Pe final, CS Mioveni a avut avantaj numeric timp de 13 minute.

Luand in calcul si prelungirile, galben-verzii au avut mai bine de un sfert de ora timp sa egaleze. Nu a fost insa asa, desi pe final au intrat pe langa Cristea sau Oancea si Cosereanu & Massaro. Pe teren propriu, CS Mioveni nu a mai pierdut o partida oficiala din 6 Decembrie 2020, de la un 1-2 cu Viitorul Targu Jiu.

  • Echipa probabila: Popescu – Scarlatache, Balaur, Iacob, Serbanica – Toma, Panait, Dumitriu, Radescu – Rusu – Blanaru

”Dacă e să scoatem primele 15-20 de minute din prima repriză, cred că am facut un joc bun. Din păcate, acele minute au făcut diferenţa pentru scorul final, chiar dacă după aceea am jucat bine şi am avut o posesie bună.” a comentat Alexandru Pelici la finalul partidei cu Gaz Metan

Rapid Bucuresti

Fanii rapidisti au asteptat ani de zile acest moment, iar acum favorita lor a revenit in Liga 1. Galeria a facut o atmosfera senzationala pe Arena Nationala, o atmosfera de care fotbalul romanesc avea nevoie intr-o astfel de perioada dificila. Oamenii din teren s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si le-au oferit o victorie fanilor.

Pana este gata Giulesti, Rapid a evoluat pe Arena Nationala – in compania Chindiei Targoviste. In prima repriza – poate si datorita emotiilor promovarii – Rapid nu a reusit sa expedieze vreun sut pe poarta Chindiei. Interventiile lui Cristian Sapunaru au facut ca tabela de marcaj sa ramana intacta. Balan a fost eroul giulestenilor in minutul 57, cu golul marcat din pasa lui Crepulja.

  • Echipa probabila: Moldovan – Junior, Grigore, Sapunaru, Belu Iordache – Crepulja, Ilie, Albu – Carnat, Balan, Hilstei

Mioveni si Rapid au promovat impreuna in aceasta vara, insa oaspetii par sa se fi adaptat mult mai bine in Liga 1. La fel ca in prima runda, ma astept ca Sapunaru & co. sa aiba initiativa.

Tocmai de aceea vreau sa profit din nou de cota foarte mare si sa merg pe victoria rapidistilor.

Ponturi pariuri CS Mioveni vs Rapid Bucuresti

Rapid Bucuresti castiga @ cota de 2.60 la Betfair

CITESTE SI

More in Liga 1