Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Liga 1

Predictii fotbal Dinamo Bucuresti vs Hermannstadt – Liga 1

Predictii fotbal Dinamo Bucuresti vs Hermannstadt

Predictii fotbal Dinamo Bucuresti vs Hermannstadt – Liga 1

Dinamo cauta a 4-a victorie consecutiva, Sambata 8 Mai 2021. Cu incepere de la ora 21:15, trupa lui Dusan Uhrin Jr. evolueaza pe teren propriu in compania celor de la Hermannstadt.

Betano le acorda o cota de 2.07 „cainilor rosii” la victorie. Ai incredere intr-un nou succes al lor?

Cote Betano Dinamo Bucuresti vs Hermannstadt

Dinamo Bucuresti

Dinamo Bucuresti s-a ridicat din propria cenusa si a reusit o performanta incredibila in conditiile in care se afla clubul. Trupa lui Dusan Uhrin Jr. a ajuns la 3 victorii consecutive in campionat si putem vorbi de un varf de forma. Se pare ca acea umilinta pe terenul celor de la Gaz Metan Medias (scor 4-1) a strigat „trezirea” in randul jucatorilor.

Dinamovistii au reusit in urmatoarea runda o victorie pe teren propriu, 2-0 cu FC Voluntari. A urmat un succes in deplasare, in compania celor de la Viitorul. Morsay si Albentosa au punctat atunci in victoria cu scorul de 2-1. „Cainii Rosii” au trecut si de lanterna rosie a campionatului – Politehnica Iasi – scor 2:1. Morsay a fost din nou decisiv si a marcat golul victoriei dupa ce a intrat pe teren la pauza.

„Echipa are un nivel mai ridicat de încredere. Cred că am schimbat în primul rând mentalitatea, aici am lucrat. Am făcut progrese, dar încă nu am rezolvat nimic. Sunt bucuros pentru Morsay, a marcat al doilea său gol. Sunt foarte fericit pentru rezultat.” a declarat Dusan Uhrin Jr. la finalul partidei cu Poli Iasi

Hermannstadt

Hermannstadt se afla pe penultimul loc in Liga 1, cu doar 20 de puncte acumulate. Echipa este la 3 lungimi distanta de baraj, iar duelul cu Dinamo devine crucial. Echipa a alternat evolutiile in ultima vreme, fara a putea sa gaseasca o constanta. Tocmai din aceasta cauza, a devenit o favorita la retrogradare.

Pe 27 Aprilie, sibienii pierdeau acasa cu Gaz Metan Medias (scor 1-2). O runda mai tarziu, Hermannstadt s-a impus la limita cu FC Voluntari. Belu Iordache marca atunci inainte de pauza unicul gol. La jumatatea acestei saptamani, Hermannstadt a primit vizita celor de la Viitorul. Cele doua nu au produs prea mult fotbal, iar tabela de marcaj a ramas intacta.

La cum a aratat Dinamo in ultimele 3 partide, Hermannstadt are viata grea in Stefan cel Mare. Cainii Rosii pot elimina din emotii cu o victorie astazi, pe care ma astept sa o si obtina.

Predictii fotbal Dinamo Bucuresti vs Hermannstadt

Dinamo Bucuresti castiga, cota 2.07 la Betano

CITESTE SI

More in Liga 1