Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Liga 1

Predictii pariuri Academica Clinceni vs CFR Cluj – Liga 1

Predictii pariuri Academica Clinceni vs CFR Cluj

Predictii pariuri Academica Clinceni vs CFR Cluj – Liga 1

Joi 6 Mai 2021, de la ora 17:00, va avea loc partida de play-off dintre Academica Clinceni si CFR Cluj.

Betano ii crediteaza pe ardeleni cu prima sansa, care acum sunt doar la mana lor in ceea ce priveste titlul.

Cote Betano Academica Clinceni vs CFR Cluj

Academica Clinceni

Academica Clinceni a reusit sa dea lovitura etapa precedenta, obtinand abia dupa 5 runde primele puncte. Trupa lui Ilie Poenaru a invins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 si a oferit socul acestui play-off. Echipa nu a stralucit nici acum pe faza ofensiva, insa a fost salvata de autogolul lui Marius Constantin.

Inainte de succesul cu oltenii, Academica a pierdut 4 etape la rand. Mai mult decat atat, echipa a marcat un singur gol, in infrangerea cu 2-1 pe terenul celor de la FC Botosani. Gazdele se afla pe locul 6 in play-off, cu 25 de puncte acumulate.

In toate cele 5 partide directe dintre cele doua, CFR Cluj a reusit sa se impuna. Mai mult decat atat, de fiecare data a marcat minim 2 goluri.

CFR Cluj

CFR Cluj a aratat modest etapa trecuta, in derby-ul cu FCSB. Echipa a primit gol in minutul 19, din penalty. Florin Tanase a transformat, dupa ce a fost faultat de Burca. In repriza secunda, ardelelenii au fost dominati categoric si puteau lua minim 2 goluri pe contra-atac. Stelistii insa s-au jucat cu ocaziile, iar Burca a fost salvatorul echipei.

Omul ce a gresit decisiv in prima repriza, a egalat in minutul 3 de prelungiri, din centrarea lui Ciprian Deac. Astfel, CFR ramane pe prima pozitie a clasamentului din Liga 1, cu 42 de puncte. Avansul campioanei este unul fragil, de doar doua lungimi, iar orice pas gresit este decisiv.

„Este foarte greu la noi în momentul de faţă să ducem o astfel de luptă, cu jocuri atât de intense şi cu atât de mare importanţă şi presiune. E greu să ai prospeţime, e greu să ai intensitate, e greu să ţii un nivel ridicat şi asta am simţit în multe momente. Am început cu o ocazie imensă a lui Sigurjonsson, puteam să deschidem scorul.” a declarat Edi Iodranescu la finalul partidei

Academica este genul de echipa ce nu are nimic de pierdut si poate provoca surprize. De partea cealalta, CFR Cluj pare sa se chinuie si oboseala isi spune cuvantul. Astazi voi merge pe maxim 2 goluri marcate in meci, deoarece cele doua nu impresioneaza pe plan ofensiv.

Predictii pariuri Academica Clinceni vs CFR Cluj

sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Betano

CITESTE SI

More in Liga 1