Connect with us

Liga 2

Ponturi fotbal Farul Constanta vs Turris Turnu Magurele – Liga 2

ponturi romania

Ponturi fotbal Farul Constanta vs Turris Turnu Magurele – Liga 2

Sambata, de la ora 12:00, pe Farul din Constanta, echipa locala primeste vizita celor de la Turris Turnu Magurele, intr-un joc din etapa a 8-a.

Farul Constanta

Dupa  trei runde consecutive, Farul a reusit sa obtina inca o victorie in campionat. A dispus cu 2-0 de Unirea Slobozia, dupa un meci pe care l-a disputat pe teren strain. Banyoi si Cruceru au fost cei doi oameni care au reusit sa inscrie golurile victoriei.

Echipa constanteana se afla pe locul 8, cu 10 puncte, la egalitate cu alte trei formatii. Are +2 in dreptul golaverajului cu noua goluri inscrise. Faptul ca revine acasa ii ofera ocazia tocmai buna de a spera la un rezultat pozitiv. Este locul unde in editia anterioara de campionat putine echipe i-au pus probleme. In acest sezon, in trei meciuri disputate pe „Farul”, a inregistrat o victorie, o remiza si un esec.

Turris Turnu Magurele

Etapa anterioara a echivalat cu cea mai drastica infrangere suferita de Turris in ultimele luni. A evoluat acasa, dar lucrul acesta nu a oprit-o pe Universitatea Cluj sa obtina o victorie facila. Ardelenii s-au impus cu 4-1 si ast fel, i-au pus pe ganduri pe cei de la Turnu Magurele.

In urma celei de-a doua infrangeri a sezonului, Turris a cazut pe locul 11, cu 9 puncte aumulate.  In acelasi timp poate urca suficient de mult daca rezultatele ii sunt favorabile. Intre ea si echipa de pe locul 5 sunt acum trei lungimi. Atacul o poate scoate, este unul dintre cele mai active din acest moment, cu 12 reusite.

Farul nu a convins, dar vine dupa un meci pe care l-a castigat si cred ca increderea jucatorilor este la un alt nivel. Dar Turris stie cum sa puna problema in fata unei astfel de formatii pe care a mai invins-o de doua ori in sezonul anterior. Jucatorii oaspetilor au fost pusi in garda dupa esecul din etapa anterioara si probabil ca vor pune mai mult accentul pe partea defensiva.

Ponturi fotbal Farul Constanta vs Turris Turnu Magurele: X2, cota 1.45 la Unibet

CITESTE SI

More in Liga 2