Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Fotbal

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs Poli Timisoara – Liga 2

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs Poli Timisoara: sambata, 6 aprilie, de la ora 11:00, la Motru, pe “Stadionul Minerul”, se va disputa Pandurii Tg. Jiu vs Poli Timisoara.

Gorjenii traiesc periculos finalul de sezon

Departe de forma care o ducea in cupele europene, Pandurii Tg. Jiu se vede acum nevoita sa traisca periculos finalul de sezon. Aceasta se afla pe locul 12, cu 32 de puncte, cu trei lungimi mai multe decat Farul Constanta. Ar fi putut sa fie mai sus, dar in runda anterioara a pierdut meciul contra Ripensiei Timisoara. A fost 1-2 si gorjenii raman cu o singura victorie in 2019.

Singurul succes obtinut de Pandurii Tg. Jiu in acest an a venit intr-un duel avut acasa. In urma cu doua saptamani, acestia au dispus cu 5-2 de Dacia Unirea Braila, o formatie care in prezent este pe ultimul loc. Mai mult decat atat, gorjenii in fata suporterilor proprii au castigat sapte din cele 13 intalniri avute.

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs Poli Timisoara

Rachita continua sa viseze

Instalat pe banca banatenilor in aceasta iarna, Vivi Rachita continua sa spere ca poate salva echipa. Este foarte greu, iar minunile in fotbalul de Liga a 2-a sunt foarte rare. Obligata sa joace pe un alt teren decat cel obisnuit, formatia timisoreana este penultima, cu 18 puncte, la 11 lungimi de locurile salvatoare. Dincolo de astea, si-a ridicat usor moralul in urma succesului din etapa anteriora.

A reusit sa o invinga cu 3-1 pe CS Balotesti, dar a contat enorm statutul de gazda pe care l-a avut. Intr-adevar, in 2019 parca am vazut o echipa a lui Poli ceva mai agresiva, a inscris in cinci din cele sase dueluri. Printre altele, a marcat contra liderului Academica Clinceni, a luat un punct cu Sportul Snagov.

In conditiile in care ambele echipe trag sa evite retrogradarea, ma gandesc ca vor juca dupa acelasi registru ca in tur. Atunci a fost 1-1 de data aceasta poate ca nu o sa avem acelasi scor, dar mizez pe cel mult doua reusite.

Intr-adevar, media de goluri este de peste 2.5 goluri inscrise in meciurile lor, dar acum este altceva. Fiecare punct acumulat sau pierdut poate valora dublu, astfel ca nu le vad sa se mai arunce decisiv in atac.

Ponturi fotbal Pandurii Tg. Jiu vs Poli Timisoara: sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Betano

More in Fotbal