Connect with us

Liga 2

Ponturi pariuri UTA Arad vs Luceafarul Oradea – Liga 2

Sambata, 16 martie, de la ora 11:00, pe “Stadionul Motorul” din Arad, se va disputa UTA Arad vs Luceafarul Oradea, infruntare din programul etapei a 25-a.

UTA Arad este unul dintre cele mai puternice branduri din fotbalul romanesc, dar de ani buni se lupta sa ramana pe linia de plutire a esalonului secund. Fara sustinere puternica din spate si cu niste autoritati preocupate mai mult de altceva, este greu sa promoveze, desi a avut ocazia la baraj.

Inca un sezon ratat

In prezent vine dupa o victorie, in etapa trecuta a juca acasa si a castigat cu 2-1 in fata banatenilor de la Poli Timisoara. A inceput meciul de la 0-1, dar Miculescu si Ciucur au avut nevoie de 20 de minute in repriza secunda pentru a intoarce scorul. Astfel, aradenii se afla acum pe un linistitor loc 8 si nu le ramane nimic de facut decat sa se minta din nou ca vor putea face echipa capabila sa promoveze.

In cautarea primului succes din 2019

Luceafarul reprezinta unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, dar din fericire pntru locuitorii din Oradea, autoritatile investesc in infrastructura. E o decizie buna daca luam in considerare fotbalul mizer de care avem parte in cel de-al doilea esalon. Totusi, echipa este pe cale sa retrogradeze, se afla pe locul 16, cu 25 de puncte, la o lungime in spatele locurilor neutre.

In 2019 a avut parte de o prestatie in nota locului ocupat, iar in cele trei meciuri jucate de cand s-a reluat campionatul a bifat doua rezultate de egalitate si un esec. Infrangerea a venit in etapa trecuta, atunci cand in fata ei a fost Universitatea Cluj, pierzand cu 1-3, asta dupa ce Pop a deschis scorul in minutul 10.

E normala cota pe care UTA o primeste, tot ea si-a aratat jocul mai bun si in tur, atunci cand a castigat cu 1-0. In acest context, cand locul de disputare se schimba, cred ca este un aspect decisiv si aradenii se vor bucura din nou de succes. Totusi, n-as exclude un meci spectaculos, unde sa avem si cel putin trei modificari de scor, patru din ultimele intalniri de pe “Motorul” s-au incheiat de asa maniera.

Pronosticul nostru pentru UTA Arad vs Luceafarul Oradea: gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.65 la Betano

More in Liga 2