Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Liga 2

Predictii pariuri Gloria Buzau vs Comuna Recea – Liga 2

Predictii pariuri Gloria Buzau vs Comuna Recea – Liga 2

Predictii pariuri Gloria Buzau vs Comuna Recea – Liga 2

Sambata, ora 11:00, la Buzau, Gloria si Recea au meci in runda cu numarul 11 din cadrul Ligii a 2-a din Romania.

Gloria Buzau

Gloria Buzau nu are drept de promovare nici la finalul acestui sezon, dar echipa joaca un fotbal placut si aducator de puncte. In runda anterioara a reusit sa profita de avantajul de pe terenul propriu si a invins-o cu 2-1 pe ACS Viitorul Tg. Jiu. Pentru ea a fost a patra victorie din ultimele cinci confruntari.

In clasament se vede lucrul acesta, iar Gloria Buzau ocupa locul 8, cu 15 puncte. Este la egalitate cu Turris Turnu Magurele, dar au si doua meciuri mai multe in comparatie cu alte adversare. Oricum, statistica in meciurile de pe terenul propriu nu este una solida, are doua victorii, tot atatea infrangeri si o remiza.

 

Comuna Recea

Aflata pe locul 17, cu 8 puncte, Comuna Recea este la egalitate de puncte cu CSM Resita. Evolutia echipei a inceput sa fie una mai sigura, iar in ultimele cinci etape ramane cu o singura infrangere. In runda anterioara a condus si cu 3-1, dar intr-un final a incheiat la egalitate jocul de acasa, cu ACS Poli Timisoara.

Totusi exista o problema si anume, faptul ca evolueaza pe teren strain. Acolo a fost timida prestatia ei, desi a castigat unul dintre cele trei jocuri. Insa, de mentionat ca singura pe care a invins-o in acel duel a fost Aerostar Bacau, una dintre cele mai slabe echipe la momentul actual.

Comuna Recea marcheaza in ultimul timp, dar in deplaare ramane o echipa modesta. Cel putin in jocurile echipelor mai bine clasata ca ea prestatia a fost alta. Drept urmare, ii dau mai mult credit echipei gazda, Gloria fiind intr-o forma mai buna.

Predictii pariuri Gloria Buzau vs Comuna Recea: victorie Gloria, cota 1.80 la Unibet

CITESTE SI

More in Liga 2