Connect with us

Ligue 1

Ponturi Brest vs FC Nantes – Ligue 1

Ponturi Brest vs FC Nantes

Ponturi Brest vs FC Nantes – Ligue 1

Miercuri, 3 mai 2023, incepand cu ora 22:00, „Stade Francis-Le Ble” va gazdui ultimul duel al rundei cu numarul 33 din Ligue 1 ce le va avea ca adversare pe Brest si FC Nantes.

Cei de la Betano le acorda prima sansa victorie „piratilor” care primesc o cota de 2.25. De cealalta parte, un succes al canarilor ne-ar inmulti investitia de 3.30 ori.

Prezentare cote Betano – Brest vs FC Nantes

Ponturi Brest vs FC Nantes

Brest

Trupa pregatita de Eric Roy s-a „trezit” la timp in acest final de sezon in care au mare nevoie de puncte. Evolutiile lor bune din ultima vreme s-au reflectat si in rezultatele bifate in precedentele 5 etape cand au scapat neinvinsi.

Runda trecuta s-au deplasat pe terenul nou-promovatei AC Ajaccio. Desi au jucat in superioritate numerica inca din minutul 66 ,nu au izbutit sa marcheze si s-au intors decat cu o „remiza alba” din Corsica.

Nici dupa cele 5 meciuri la rand fara infrangere, „piratii” nu au parasit zona rosie a clasamentui din Franta. Sunt in continuare pe 17, cu 32 de puncte, la egalitate cu FC Nantes si Strasbourg echipe ce se afla in fata lor datorita golaverajului superior.

Echipa probabila: Bizot; Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne; Belkebla, Lees-Melou, Camara; Honorat, Mounie, Le Douaron

FC Nantes

Atmosfera nu este una deloc pozitiva in tabara canarilor, care au cedat fara drept de apel in weekend, in finala Coupe de France, 1-5 in fata celor de la Toulouse. Lucrurile au fost destul de clare inca din primele 31 de minute, atunci cand „le tefece” avea deja 4 goluri avantaj.

Perspectivele nu sunt deloc pozitive pentru echipa lui Antoine Kombouare in campionat, aici unde nu au mai castigat de pe 12 februarie. In runda precedenta au primit vizita lui Troyes, in compania carora au terminat doar la egalitate, scor 2-2.

Un esec astazi, i-ar duce pe „galben-verzii” pe loc retrogradabil. Dupa 32 de etape, sunt primi deasupra liniei retrogradabile. Asa cum spuneam si putin mai sus, doar golaverajul ii mentine peste adversari de astazi.

Echipa probabila: Lafont; Centonze, Castelletto, Girotto, Merlin; Blas, Sissoko, Moutoussamy, Simon; Delort, Mohamed

Ponturi Brest vs FC Nantes

Forma de moment si moralul sunt clar de partea gazdelor in opinia mea. Nantes vine si dupa o finala de Cupa Frantei pierduta care cu siguranta nu le-a cazut bine, mai ales din perspectiva scorului. Tinand cont ca miza este una importanta pentru ambele tabere, nu cred ca vom vedea foarte multe goluri. Asadar, ma voi duce aici pe un „1X” si cel mult 3 reusite pe tabela de marcaj.

Ponturi Brest vs FC Nantes – 1X& Sub 3.5 goluri–> Cota 1.82

More in Ligue 1