Connect with us

Fotbal

Ponturi Clermont vs Troyes – Ligue 1

Ponturi Clermont vs Troyes

Ponturi Clermont vs Troyes – Ligue 1

Clermont si Troyes dau piept in piept in etapa cu numarul 8 din Ligue 1. Intalnirea se va desfasura duminica, 18 septembrie 2022, incepand cu ora 16:00, pe Stade Gabriel Montpied.

Cei de la Betano preconizeaza un duel echilibrat intre cele doua formatii, iar la un „X” final primim 3.40. „Les Lanciers” sunt vazuti usor favoriti si pentru a vedea un succes al lor, avem o cota de 2.27.

Prezentare cote Betano – Clermont vs Troyes

Ponturi Clermont vs Troyes

Clermont

Trupa antrenata de Pascal Gastien s-a deplasat pe Stade de la Meinau in ultimul meci de campionat, acolo de unde s-au intors cu o remiza, 0-0 obtinuta in compania celor de la RC Strasbourg. Nu a fost o evolutie deloc rea din partea lor, in special in repriza secunda.

Aflati la doar al doilea sezon pe prima scena a fotbalului francez, nu fac o stagiune deloc rea. Sunt pe 9 dupa 7 runde scurse in Ligue 1, cu un total de 10 puncte. Golaverajul lor este unul negativ, -2, avand 8 goluri marcate si 10 incasate.

Vin dupa doua succese consecutive pe Stade Gabriel Montpied. A fost un succes la limita 1-0 cu Nice, si 2-0 contra nou-promovatei Toulouse.

Echipa probabila: Diaw; Wieteska, Seidu, Caufriez; Bela, Gonalons, Gastien, Borges; Cham, Andric, Khaoui

Troyes

ESTAC s-au intors invinsi din nordul Frantei, acolo unde au cedat la limita, 1-0 in fata celor de la RC Lens. A fost primul lor esec dupa o serie de 3 rezultate pozitive la rand, in care au castigat cu Angers si Monaco, si au terminat la egalitate, 1-1 cu Rennes.

Sunt pe pozitia a treisprezecea in campionatul intern, cu 7 puncte acumulate si un golaveraj negativ, -4. Au a patra cea mai slaba aparare din prima liga franceza, cu 15 goluri primite. In cele 4 deplasari jucate pana acum, au izubtit sa obtina doar un rezultat pozitiv. A fost victoria de exceptie din principat, 2-4 contra lui Monaco.

Echipa probabila: Gallon; T Balde, Porozo, Salmier, Palmer-Brown, Larouci; Lopes, Kouame, Tardieu, M Balde; Ugbo

Ponturi Clermont vs Troyes

Avem premisele unui duel echilibrat intre doua formatii de plan secund in Franta. Clermont o vad usor favorita, avand in vedere bilantul bun de pe teren propriu. Nici oaspeti nu au evoluat deloc rau in ultima vreme, mai ales avand in vedere ca au avut adversari destul de dificili. Cred ca puteam vedea goluri din partea ambelor tabere in aceasta dupa-amiaza.

Ponturi Clermont vs Troyes – Ambele echipe inscriu –> Cota 1.75

More in Fotbal