Connect with us

Ligue 1

Ponturi FC Lorient vs Brest – Ligue 1

Ponturi FC Lorient vs Brest

Ponturi FC Lorient vs Brest – Ligue 1

FC Lorient si Brest isi disputa duminica, 7 mai 2023, de la ora 16:00, pe „Stade du Moustoir”, duelul cu numarul 34 din actuala editie a primei ligi franceze.

Operatorul online Betano o vede usor favorita pe gruparea bretona careia ii ofera 2.37 la victorie. Avem 1.72 pentru a asita la un meci cu goluri marcate in ambele porti.

Prezentare cote Betano – FC Lorient vs Brest

Ponturi FC Lorient vs Brest

FC Lorient

„Les Merlus” au „spart gheata” chiar pe terenul liderului PSG, dupa o pauza de 5 etape in care nu reusise sa castige. A fost un succes de moral obtinut cu scorul de 1-3 pe „Parc des Princes”. Bineinteles, trebuie sa remarcam si faptul ca au jucat in superioritate numerica inca din minutul 20.

Pe teren propriu au avut evolutii oscilante in ultima perioada. Doar un singur succes au bifat in precedentele 4 jocuri, 2-0 contra lui Troyes. In restul de 3 nu au reusit nici macar sa marcheze, pierzand 0-1 cu Auxerre si Toulouse, si o remiza de 0-0 cu Marseille.

Trupa antrenata de Regis Le Bris are o situatie linistita in campionatul francez. Se situeaza la mijlocul clasamenutlui, pe 10 mai exact, avand un total de 48 de puncte, si un golaveraj pozitiv, +1, cu 46 dereusite si 45 de goluri incasate.

Echipa probabila: Mvogo; Kalulu, Talbi, Le Goff; Diarra, Innocent, Abergel, Yongwa; Faivre, Le Fee; Dieng

Brest

Finalul de sezon ii gaseste pe „piratii” intr-o forma sportiva excelenta ce le-a adus si rezultatele foarte bune din ultimele etape. La mijlocul acestei saptamani, au primit vizita lui Nantes, contra carora au castigat cu 2-0.

O victorie extrem de importanta, ce i-a scos cel putin pentru moment din zona retrogradarii. Gruparea pregatita de Eric Roy a urcat pana pe 14 in prima liga franceza, cu 35 de puncte acumulate si un golaveraj negativ, de -11.

Au toate motivele sa creada intr-un rezultat pozitiv pe „Stade du Moustoir”. S-au intors neinvinsi din precedentele 4 vizite de campionat in care au bifat o victorie la Strasbourg 0-1, iar pe ultimele 3 le-au incheiat la egalitate.

Echipa probabila: Bizot; Lala, Chardonnet, Brassier, Duverne; Belkebla, Lees-Melou, Camara; Pereira Lage, Mounie, Le Douaron

Ponturi FC Lorient vs Brest

Ambele echipe vin cu un moral foarte bun inaintea acestei partide. Per total, pot sa spun ca in ultima vreme, Bres a aratat ceva mai bine decat Lorient, care a avut evolutii oscilante spre modeste in perioada recenta. Oaspeti sunt presati si de situatia din clasament sa intre foarte motivati in partida de astazi. Asadar, merg pe instinct si ma voi duce pe faptul ca „piratii” vor obtine cel putin o remiza astazi.

Ponturi FC Lorient vs Brest – X2 –> Cota 1.62

CITESTE SI

More in Ligue 1