Connect with us

Ligue 1

Ponturi fotbal Lyon vs Saint Etienne – Ligue 1

Ponturi fotbal Lyon vs Saint Etienne – Ligue 1

Ponturi fotbal Lyon vs Saint Etienne – Ligue 1

Duminica seara, de la ora 22:00, Parc Olympique Lyonnais gazduieste derby-ul dintre Lyon si Saint Etienne. Este meciul vedeta din runda cu numarul 10 din Ligue 1, iar tu ai ocazia sa-l vezi pe Digi Sport 4 si Look Sport.

Lyon

Lyonezii se misca din ce in ce mai bine, iar in ultimele sase etape a reusit sa stea departe de esec. In acest timp a obtinut rezultate menite sa o aduca pe locul 7, cu 14 puncte. Este la patru lungimi de play-off si asta in conditiile in care a jucat si un meci mai putin. In runda anterioara a fost egala celor de la Lille, duelul terminandu-se 1-1.

Echipa a scapat de stresul jocurilor din trei in trei zile si asta pentru ca nu a prins locurile de cupe europene. Astfel, ramane sa se focuseze exclusiv pe meciurile de campionat si da impresia ca reuseste. Are o singura infarngere in cele noua meciuri disputate pana acum.

Marcelo este suspendat

  • Echipa probabila: Lopes – Dubois, Benlamri, Diomande, Cornet – Aouar, Mendes, Paqueta – Kadewere, Depay, Ekambi

AS Saint Etienne

Este intr-o situatie critica, iar lucrul acesta se vede in clasament, acolo unde ocupa locul 11, cu 10 puncte. Mai mult decat atat, vine dupa sase etape fara succes, interval de timp in care s-a bucurat de un singur punct acumulat. Mai mult decat atat, in ultimele cinci etape a fost invinsa de fiecare data si in timpul acesta a inscris un singur punct.

In etapa anteriora a reusit sa se apere ceva mai bine, dar pana la urma tot a pierdut. Meciul acela a cedat teren in cele mai multe randuri si drept urmare, Montpellier a reusit sa se impuna cu 1-0. Cu atat mai mult cand evolueaza in deplasare, unde a fost depasita in cele mai multe dintre situatii.

Charles Abi, Yvann Macon sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Moulin – Moueffek, Moukoundi, Kolodziejczak Silva – Camara, Neyou – Monet-Paquet, Aouchiche, Bouanga – Hamouma

Desi pare sa fie vorba despre un derby, Lyon este echipa mai buna si trece printr-o perioada foarte buna. Mai mult decat atat, prestatia echipei vizitatoare lasa mult de dorit, iar lucrul acesta este un punct de plecare. Ma astept sa fie taxata de Lyon si nu o singura data.

Ponturi fotbal Lyon vs Saint Etienne: Gazdele marcheaza peste 1.5 goluri, cota 1.50 la Unibet

CITESTE SI

More in Ligue 1