Connect with us

Ligue 1

Ponturi fotbal Strasbourg vs Lyon – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi fotbal Strasbourg vs Lyon – Ligue 1

Duminica, de la ora 14:00, in primul meci al zilei din runda cu numarul 7 din Ligue 1, Strasbourg primeste vizita lui Olympique Lyon. Meciul este televizat, pe Digi Sport 3.

Strasbourg

Continua problemele pentru fosta participanta in Europa League. Strasbourg are cinci infrangeri in cele sase etape care deja s-au desfasurat din noua stagiune. Ultima a fost si cea mai grea, dar poate are o scuza intocmai datorita numelui formatiei pe care a intalnit-o. Astfel, intr-un meci avut acasa, Strasbourg a cedat cu 0-3 in fata celor de la LOSC Lille.

In conditiile actuale, succesul cu 1-0 in fata celor de la Dijon ramane singura victorie a sezonului. Se vede lucrul acesta si in clasament, acolo unde ocupa locul 18, cu 3 puncte. O alta problema pe care trebuie sa o remedieze este cea cu apararea, Strasbourg avand una dintre cele mai accesibile defensive, avand 13 goluri primite.

Matz Sels, Lebo Mothiba si Majeed Waris nu sunt in lot, ei fiind accidentati.

  • Echipa probabila: Kamara – Lala, Simaken, Djiku, Caci – Bellegarde, Aholou, Sissoko – Thomasson – Diallo, Ajorque

Olympique Lyon

De nerecunoscut in acest start de sezon. Obisnuita sa se lupte pentru podium, Lon se afla abia pe locul 14, cu 7 puncte. Este la egalitate cu Metz, formatia din spatele ei, dar are golaverajul pozitiv comparativ cu al rivalei sale. Insa, principalele ei probleme sunt ofensiva si faptul ca nu reuseste sa castige.

Exceptand prima etapa, Lyon nu a mai batut pe nimeni de atunci si intre timp s-au jucat cinci etape. Patru dintre aceste runde s-au terminat cu cel mult doua goluri si la egalitate. In cel mai recent joc a fost egala lui Marseille, dupa ce scorul final a fost 1-1.

Bruno Quimaraes este supendat.

  • Echipa probabila: Lopes – Dubois, Marcelo, Denayer, Bard – Caqueret, Mendes, Aouar – Cornet, Dembele, Depay

Spre norocul lui Lyon ramane focusata 100% pe meciurile din campionat. Astfel, saptamana viitoare ea se antreneaza cand alte echipe vor evolua in cupele europene. Faptul ca intalneste o echipa cu la fel de mari probleme s-ar putea sa ii convina. OL ii stie punctele slabe lui Strasbourg, formaie pe are a invins-o si in sezonul trecut.

Ponturi fotbal Strasbourg vs Lyon: X2 pauza / X2 final, cota 1.42 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1