Connect with us

Ligue 1

Ponturi Lyon vs Montpellier HSC – Ligue 1

Ponturi Lyon vs Montpellier HSC

Ponturi Lyon vs Montpellier HSC – Ligue 1

Penultimul duel al etapei cu numarul 34 a primei ligi franceze le va avea in prim-plan pe Lyon si Montpellier HSC, duminica, 7 mai 2023, la ora 18:05, intr-o partida ce va fi gazduita de „Groupama Stadium”.

Pentru a asista la al cincilea meci la rand al lyonezilor de „peste 2.5 goluri”, Betano ne ofera 1.70. Favorita acestei partide este cotata cu 1.65 in momentul de fata.

Prezentare cote Betano – Lyon vs Montpellier HSC

Ponturi Lyon vs Montpellier HSC

Lyon

„Les Gones” s-au deplasat pe „Stade de la Meinau” in etapa trecuta, acolo unde au dat piept cu Strasbourg. Desi au inceput in dezavantaj, lyonezii au reusit sa intoarca scorul pana in pauza si sa stabileasca scorul final in acelasi timp, 1-2.

O victorie foarte importanta care a facut uitat rezultatul de acasa cu Marseille, cand au pierdut cu acelasi scor, dar si din punct de vedere al clasamentului, acolo unde sper sa prinda un loc de cupa europeana la sfaristul sezonului.

Dupa 33 de meciuri, trupa lui Laurent Blanc se afla pe pozitia a saptea in Franta, cu 53 de puncte. Au de recuperat 5 puncte pana la prima echipa aflata in zona locurilor de Europa. Detin si un golaveraj foarte bun, de +15, datorat celor 52 de reusite si 37 de goluri incasate.

Echipa probabila: Lopes; Kumbedi, Diomande, Lovren, Silva; Caqueret, Mendes, Lepenant; Cherki, Lacazette, Barcola

Montpellier HSC

„La Paillade” vin dupa una dintre cele mai bune evolutii pe care le-au avut in decursul acestui sezon. Au reusit sa castige fara drept de apel in fata celor de la Monaco, carora le-a provocat un esec cu 0-4, chiar pe „Stade Louis II”.

A fost al doilea succes la rand, asta dupa ce reusise sa se impuna si in precedenta aparitie de acasa, cand au castigat la limita, 1-0, cu Rennes. In urma acestor succese, situatia lor a devenit mult mai linistita, avand in vedere ca la un moment dat se aflau foarte apropae de locurile retrogradabile.

Parcursul din ultima vreme i-a urcat pana pe locul 12, avand un total de 43 de puncte. Detin o linie de clasament echilibrat, avand 52 de goluri marcate si tot atatea primite. Au iesit invinsi din ultimele 3 meciuri jucate contra lui Lyon.

Echipa probabila: Omlin; Sacko, Sakho, Jullien, Sylla; Ferri, Chotard, Leroy; Nordin, Wahi, Maouassa

Ponturi Lyon vs Montpellier HSC

Dupa parerea mea este un meci mai mult decat evident de goluri. Lyon va fi cu siguranta echipa ce va ataca mai mult, avand in vedere ca spera la o prezenta europeana la sfarsitul acestei stagiuni. Cei de la Montpellier vin si ei cu mare incredere in aceasta deplasare in care ma astept sa le puna probleme lyonezilor. Pronosticul de „GG sau 3+” ar trebuii sa fie inverzi fara problema daca tinem cont si de precedentele dueluri directe.

Ponturi Lyon vs Montpellier HSC – Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri –> Cota 1.42

More in Ligue 1