Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Angers vs Dijon – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Angers vs Dijon – Ligue 1

Duminica, 9 mai 2021, incepand cu ora 16:00, are loc partida dintre Angers si Dijon. Meciul se va desfasura pe Stade Raymond Kopa, si conteaza in cadrul rundei cu numarul 36 din Ligue 1.

Gazdele pornesc cu prima sansa inaintea acestui duel, la o cota de 1.85, in timp ce Dijon, formatie deja retrogradata in liga secunda a primit din partea agentiilor de pariuri online, o cota de 4.45 pentru un succes in aceasta etapa. Avand in vedere ca in ultimele doua partide jucate de oaspeti, s-au marcat 12 goluri, trebuie sa luam in considerare cota de 2.00 oferita pentru cel putin 3 goluri isncrise.

Prezentare cote Betano  – Angers vs Dijon

Ponturi pariuri Angers vs Dijon - Ligue 1

Angers 

Formatia antrenata de Stephane Moulin nu traverseaza o perioada foarte buna pe acest final de sezon, iar dupa infrangerea din runda trecuta, cu Lorient, scor 2-0, au ajuns la 4 esecuri la rand. In urma rezultatelor din ultimele etape, au ajuns pana pe locul 13, cu 41 de puncte. Cu doar 34 de goluri marcate in 35 de jocuri, are al doilea cel mai slab atac din prima liga franceza.

Cu un succes in aceasta etapa isi asigura din punct de vedere matemtic prezenta in urmatoarea editie de Ligue 1.

Au reusit sa castige ultimele 4 confrutnari disputate contra celor de la Dijon. 

Echipa probabila: Bernardoni; Capelle, Thomas, Traore, Pavlovic, Manceau; Mangani, Taibi, Lage; Diony, Cabot

Dijon 

In etapa precedenta am consemnat infrangerea cu numarul 23 pentru trupa lui David Linares in campionatul intern. Au pierdut cu acelasi scor in ultimele doua etape, scor 5-1, in fata celor de la Rennes si Metz. Are o linie de clasament dezastruoasa, cu doar 18 puncte acumulate in 35 de runde, si ocupa ultima pozitie atat din punct de vedere ale golurilor marcate, cu doar 24, cat si a acelor primite, cu 66.

Vine dupa 8 esecuri la rand in deplasare, iar in 7 dintre acestea au incasat cel putin doua goluri.

Echipa probabila: Allagbe; Chafik, S. Coulibaly, Muzinga, Panzo, Chala; Ebimbe, Lautoa, Marie; Balde, Siwe

Desi rezultatele din ultima perioada ale celor de la Angers nu sunt foarte bune, totusi o vad favorita clara in acest duel, iar cota este una excelenta pentru un succes al acestora, in fata unui adversar aflat intr-o forma dezastruoasa, si care este deja retrograda in liga secunda in acest moment.

Ponturi pariuri Angers vs Dijon – Ligue 1

1 Solist , cota 1.85 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1