Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Bordeaux vs Metz – Ligue 1

ponturi pariuri fotbal bordeax vs metz - ligue 1

Ponturi pariuri Bordeaux vs Metz – Ligue 1

Sambata, 27 februarie 2021, cu incepere de la ora 14:00 va avea loc duelul dintre Bordeaux vs Metz. Confruntarea va avea loc pe Matmut Atlantique si va conta in cadrul etapei cu numarul 27 din Ligue 1.

Este un meci destul de dificil, inca casele de pariuri online o dau ca favorita pe Bordeaux in aceasta confruntare. In schimb, avem o cota de 3.35 pentru o victorie a echipei ce se afla in prima parte a clasamentului.

Oferta Betano - Bordeaux vs Metz - Ligue 1

Bordeaux

Nu este una dintre echipele de top din Ligue 1, insa echipa se afla in acest moment pe locul 11 in clasament.

Nu este un sezon tocmai stralucit si observam faptul ca rezultatele sunt destul de ocilante. Echipa este fara victorie in ultimele 5 etape in campionat, iar in Cupa Frantei a remizat cu Marseille, scor 0-0.

Trupa lui Jean-Louis Gasset nu a reusit nici in ultima etapa sa castige in fata celor de la Nimes. Moralul nu este unul foarte bune, insa echipa trebuie sa se adune si sa obtina cat mai rapid un rezultat pozitiv.

ECHIPA PROABILA: Costil – Kwateng, Mexer, Koscielny, Poundje – Ben Arfa, Seri – Oudin, De Preville, Kalu – Hwang

Metz

Este una dintre formatiile ce impresioneaza in acesta stagiune din Ligue 1. Les Grenats au reusit in cele 27 de etape sa ramana in primele 6 formatii din campionat.

Echipa lui Frederic Antonetii spera in acest sezon la un loc de Europa League. Pana in acest moment echipa a acumulat 38 de puncte, fiind la 2 puncte spatele lui Lens.

Metz a reusit sa marcheze doua goluri si sa castige in deplasare pe terenul celor de la Nice. Un rezultat foaret bun pentru ca a venit ce echipa suferise doua esecuri consecutive in campionat.

ECHIPA PROBABILA: Oukidja – Bronn, Boye, Kouyate – Centonze, Maiga, Sarr, Udol – Gueye, Boulaya, Vagner

Chiar daca cotele o dau favorita pe Bordeaux, cred ca in acest meci lucrurile vor sta putin diferit. Metz a reusit o victorie de moral in ultima etapa si se afla foarte aproape de locul de Europa League.

Ponturi pariuri Bordeaux vs Metz – Ligue 1

X2, cota 1.62 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1