Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Brest vs Dijon – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Brest vs Dijon – Ligue 1

Maine, 02 martie 2021, ora 20:00, Dijon se va deplasa pe Stade Francis-Le Blé pentru meciul cu Brest. Partida din cele doua formatii urmeaza sa conteze in cadrul etapei cu numarul 28 din Ligue 1.

Casele de pariuri online o dau gazdele ca fiind favorite in acest duel. Brest porneste cu o cota de 1.72 pentru o victorie pe teren propriu. Pe cealalta parte, formatia de pe ultimul loc din Ligue 1 are o cota de 4.80 pentru un succes.

Prezentare cote Betano – Stade Brestois 29 vs Dijon FCO

prezentare oferta betano - brest vs dijon

Brest

Este o echipa modesta din campionatul francez, dar daca a reusit sa faca partide frumoase. Astazi avem una dintre partidele in care Brest pleaca din  pozitia de favorita.

Echipa lui Olivier Dall’Oglio nu tranverseaza cea mai buna forma sportiva. Echipa a cazut pe locul 14 in clasament dupa ultimele doua infrangeri. Acestia au avut parte de doua dueluri dificile cu Lyon si Monaco. Au pierdut cu scorul de 2-3 in fata ros-albastrilor si cu scorul de 2-0 in fata monegascilor.

Chiar daca nu a marcat in ultima etapa, Brest a reusit sa faca meciuri bune in actuala stagiune de campionat. Ofensiva este una dintre punctele forte de care se poate folosi antrenorul in acest duel cu Dijon.

ECHIPA PROBABILA: Larsonneur – Pierre-Gabriel, Duverne, Brassier, Perraud – Lasne, Lucas, Belkebla – Honorat, Cardona, Faivre

Meciuri directe: BREST – DIJON
13.09.20L1DijonBrest0 : 2
01.02.20L1DijonBrest3 : 0
26.10.19L1BrestDijon2 : 0

Dijon

In acest moment formatia lui David Linares este cea mai slaba din actuala stagiune. Echipa nu reuseste sa se regaseasca. In acest condtii drumul spre esalonul secund este din ce in ce mai clar.

In cele 27 de etape disputate, Dijon a reusit sa acumuleze 15 puncte. In toate aceste etape a reusit doar 2 victorii, 9 rezultate de egalitate si 156infrangeri. Probleme cele mai mari au intervenit in defensiva, echipa incasand 44 de goluri.

In ultima etapa acestia au fost infranti de liderul PSG, scor 0-4. O alta confruntare in care starul Mpabbe a reusit sa marcheze o dubla.

ECHIPA PROBABILA: Racioppi – Boey, Manga, Panzo, Coulibaly, Muzinga – Lautoa, Ebimbe, Celina – Konate, Balde

Dijon pare ca a pierdut lupta din zona retrogradarii in acest sezon. Probleme sunt prea mari in cadrul clublui, astfel ca orice adversara pleaca din pozitia de favorita. Brest are nevoie de o victorie de moral, astfel ca acest meci este perfect.

Ponturi pariuri Brest vs Dijon – Ligue 1

pauza sau final 1, cota 1.55 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1