Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Brest vs Nantes – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Brest vs Nantes – Ligue 1

Duminica, 2 mai 2021, incepand cu ora 16:00, pe Stade Francis-Le Ble, va avea loc partida dintre Brest si Nantes, joc ce conteaza in cadrul etapei cu numarul 35 din Ligue 1.

Agentiile de pariuri online vad un duel echilibrat intre cele doua echipe, Brest avand o cota de 2.72 pentru un succes, in timp ce formatia vizitatoare primeste prima sansa inaintea acestei partide, fiind cotata cu 2.72.

Prezentare cote Betano – Brest vs Nantes 

Ponturi pariuri Brest vs Nantes - Ligue 1

Brest

Dupa victoria de pe terenul celor de la St. Etienne, scor 2-1, au urcat de pe locul 15, pana pe 13 in acest moment, cu 40 de puncte, si au mai risipit din emotiile privind evitarea retrogradarii. Au un golaveraj negativ in campionat, 47 de goluri marcate si 57 incasate.

Au remizat in ultimele 3 meciuri jucate pe Stade Francis-Le Ble , 1-1 cu Lens si Nimes, si un 0-0 cu Angers.

Desi au pierdut 5 din ultimele 10 partide oficiale, trebuie sa mentionam faptul ca au avut un program foarte dificil, intalnind in aceasta perioada adversari precum: PSG, AS Monaco, Marseille si Lyon.

Se afla pe locul 9 in campionat, la capitolul suturi trimise spre poarta, cu o medie de 11.7 per joc.

Echipa probabila: Larsonneur; Pierre-Gabriel, Chardonnet, Brassier, Perraud; Honorat, Lucas, Belkebla, Faivre; Cardona, Charbonnie

Nantes 

Formatia antrenata de Antoine Kombouare, a reusit sa obtina o victorie foarte importanta in etapa precedenta, scor 1-2, cu Strasbourg, asta dupa ce la pauza erau in dezavantaj. Au reusit sa urce o pozitie in clasamentul din Ligue 1, pana pe pozitia a optsprezecea, cu 31 de puncte, insa un pas gresit in aceasta etapa, ar putea ajunge din nou pe loc retrogradabil.

In ultimele 5 deplasari, au reusit sa bifeze 3 victorii, pe langa cea mentionata putin mai sus, au reusit sa se impuna 1-2 pe Parc des Princes, in fata celor de la PSG, si 1-3 cu Angers.

Din cele 35 de goluri marcate in campionat, 14 au fost inscrise din faze statice ale jocului. 

Ludovic Blas este principalul marcator al lui Nantes in Ligue 1, cu 8 goluri marcate.

Echipa probabila: Lafont; Corchia, Pallois, Castelletto, Appiah; Chirivella, Louza; Kolo Muani, Blas, Simon; Coulibaly

Formatia vizitatoare este nevoita sa obtina punct/e in incercarea de a se salva de la retrogradare, si premisele sunt destul de bune, avand in vedere rezultatele din deplasare obtinute in ultima perioada.

Ponturi pariuri Brest vs Nantes – Ligue 1

X2, cota 1.50 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1