Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Lens vs Dijon – Ligue 1

ponturi pariuri fotbal lens vs dijon - ligue

Ponturi pariuri Lens vs Dijon – Ligue 1

Duminica, 21 februarie 2021, cu incepere de la ora 16:00, Dijon se va deplasa pe terenul celor de la Lens. Partida se va desfasura pe Stade Félix Bollaert si va conta pentru etapa cu numarul 26 din Ligue 1.

Nu este deloc intamplator faptul ca Lens pleaca ca favorita in acest meci. Casele de pariuri online ii ofera o cota de 1.52 pentru o victorie impotriva ultimei clasate din Ligue 1. In schimb, dac Dijon produce surpriza cota este de 6.90.

Prezentare cote Betano – Lens vs Dijon

prezentare cote fotbal Lens vs Dijon - oferta betano

Lens

Echipa ce are in palmares un titlu de campioana obtinut in 1988, se lupta in acest sezon pentru locurile de cupa europeana.

Lens se afla in acest moment pe locul 7 in clasament, avand 37 de puncte in cele 25 de etape disputate. Lucrurile au mers bine pentru trupa lui Franck Haise in acest sezon. Sunt fara infrangere in ultimele 4 etape din campionat. Acestia vin dupa 3 remize consecutive in care au intalnit Marseille, Rennes si Reims.

Echipa este in lupta directe cu Marseille si Rennes pentru singurul loc disponibil ce poate duce in Europa League. Lens poate profita de faptul ca Rennes are o deplasare dificila la Montpellier.

Meciuri directe: LENS – DIJON
22.11.20L1DijonLens0 : 1

Dijon

Are parte de un sezon dezastruos din toate punctele de vedere. In acest moment echipa se afla pe ultima pozitie in Ligue 1.

Pentru a ne da seama si mai bine de forma sportiva a celor de la Dijon, putem spune ca au reusit doar 2 victorii in cele 25 de etape. In acest moment echipa a ajuns la 6 infrangeri consecutive in campionat, incasand 12 goluri in aceste partide.

Lucrurile sunt foarte complicate pentru echipa lui David Linares, astfel ca retrogradarea pare iminenta. Matematic inca mai sunt sanse, insa Dijon are nevoie de un suflu nou si de foarte mult curaj.

Lens este echipa ce nu a pierdut in ultimele 4 etape in campionat. Daca situatia din meciul tur se repeta, Lens se poate apropia de locul 6 ce duce in Europa League. Situatia celor de la Dijon este complicata si cred ca va urma a 7-a infrangere consecutiva in campionat.

Ponturi pariuri Lens vs Dijon – Ligue 1

1 solist, cota 1.52 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1