Connect with us

Ligue 1

Ponturi pariuri Lorient vs Bordeaux – Ligue 1

Ponturi pariuri Strasbourg vs Angers

Ponturi pariuri Lorient vs Bordeaux – Ligue 1

Duminica, 25 aprilie 2021, ora 16:00, pe Stade du Moustoir, are loc partida dintre Lorient si Bordeaux. Meciul va conta in cadrul etapei cu numarul 34 din prima liga franceza.

Desi cele doua sunt vecine de clasament, formatia gazda este cotata cu 2.15, pe cealalta parte, Bordeaux care are un bilant excelent in duelurile cu Lorient, 15 victorii fata de cele 4 ale gazdelor, sunt cotati cu 3.45 pentru un triumf de catre casele de pariuri.

Prezentare cote Betano – Lorient vs Bordeaux

Ponturi pariuri Lorient vs Bordeaux - Ligue 1

Lorient

Este prima deasupra locurilor de retrogradare in acest moment, cu 32 de puncte acumulate in 33 de etape. Vine dupa doua infrangeri la rand in campionatul intern, ambele suferite in depalsare, 4-1 pe terenul celor de la Lens, si 3-2 pe Stade Velodrome, cu Marseille, insa de remarcat faptul ca au facut un meci un meci destul de consistent, si pe care l-au pierdut in minutul 91.

Se descurca mult mai bine pe propria arena, acolo unde a obtinut 23 din cele 32 de puncte din acest sezon.

Are cea mai slaba defensiva din Ligue 1 in acest moment, cu 61 de goluri primite. 

Nigerianul Teremas Moffi este principalul marcator al echipei, cu 11 reusite pana in acest moment.

Echipa probabila: Nardi; Hergault, Laporte, Gravillon, Chalobah, Le Goff; Abergel, Monconduit, Le Fee; Moffi, Wissa

Bordeaux

Situatia formatiei lui Jean Louis-Gasset este din ce in ce mai grea, iar dupa infrangerea de pe teren propriu cu AS Monaco, scor 0-3, a mai coborat doua locuri in Ligue 1, pana pe pozitia a saisprezecea in acest moment, cu 36 de puncte. Defensiva a fost punctul slab in aceste ultimele 4 partide, in care au primit de fiecare data cel putin 3 goluri.

Din cele 17 infrangeri suferite in aceasta editie de campionat, 10 au fost inregistrate in ultimele 12 etape.

Putem remarca faptul ca les girondis este o formatie care paseaza destul de buna, avand o acuratete a paselor de 83.6%, ocupand locul 5 la acest capitol.

Echipa probabila: Costil; Sabaly, Baysse, Mexer, Benito; Basic, Adli, Seri; Oudin, Hwang, Ben Arfa

Este un joc de 6 puncte pentru ambele formatii, dar pe care le prinde intr-o forma destul de slaba pe cele doua. Pentru Bordeaux un succes in aceasta etapa, ar reprezenta in mare parte salvarea de la retrogradare din punctul meu de vedere, insa Lorient nu se va lasa prea usor in aceasta partida. Cu toate acestea cred ca trupa lui Jean Louis-Gasset va pleca cu cel putin un punct de pe Stade du Moustoir.

Ponturi pariuri Lorient vs Bordeaux – Ligue 1

X2, cota 1.75 la Betano

CITESTE SI

More in Ligue 1